Digidexo.com

Multivitaminer for menn

Multivitaminer for menn


Matvareindustrien og vår travle livsstil forlate oss mangelfulle i mengden av vitaminer vi tar i det daglige. Når maten er behandlet, mister det mye av sin næringsverdi. Ikke bare gjør behandlingen redusere ernæringsmessige fordeler, men mye av jorda at frukt og grønnsaker er dyrket i er oppbrukt på næringsstoffer på grunn av over-vekst.

I tillegg kan du bor en travel livsstil som ikke alltid bidrar til å spise riktig mat. Ifølge Food and Drug Administration, er de fleste amerikanere ikke tar i anbefalte daglige kvoter av vitaminer og mineraler i maten deres. Når du er i stand til å spise riktig, kan du finne mat rik på næringsstoffer for å være dyrt. Hurtigmat er mer økonomisk, men noe mangler i ernæringsmessig verdi. Multivitaminer for menn kan erstatte de næringsstoffene du ikke får fra maten.

Typer

Det finnes ulike metoder for å ta en daglig multivitamin laget spesielt for menn. Disse vitaminer som bidrar til å sikre at du er å skaffe riktig daglig ernæring kommer i pulverform som kan blandes i en drink som vann, piller som tas en eller to ganger per dag og flytende former. Menn som er opptatt, men ønsker å opprettholde god helse oftest velge den pilleform for bekvemmelighet.

Funksjon

Multivitaminer for menn kan gjøre forskjellige ting for kroppen din avhengig av hvilke næringsstoffer de inneholder. Det er multivitaminer spesielt laget for antioksidant øker, kroppen rensing og detox, helse og fitness, så vel som sinn og ånd. Vitaminet du velger vil avhenge av hva du ønsker å få ut av det. Menn multivitamin som inneholder minst 100 prosent eller mer av det anbefalte daglige kvoter av næringssalter fra FDA er den vanligste typen av vitamin valgt.

Betraktninger

Problemet med å velge riktig multivitamin er det er ingen merker som er støttet heller ikke testet av FDA. Dette etterlater deg til å bestemme selv hvilket merke kommer til å fungere best for deg. Lese etikettene kan eller ikke kan gi deg en god indikasjon på hva som virkelig er i dem. Forsiktighet bør alltid tas når du velger en multivitamin. Det kan inneholde kosttilskudd du trenger, men det kan også inneholde elementer som ikke er egnet til din kropp som ikke er oppført på etiketten.

Løsning

Det er viktig å være sikker på at du velger et vitamin som ikke er ment for kvinner. Du bør også være sikker på at de ikke inneholder fyllstoffer eller tilsetningsstoffer. Du kan finne ut dette ved å vite hvor produktet er laget. Vitaminer gjort i Good Manufacturing Practices-kompatible anlegg er kosttilskudd for å se etter.

Identifikasjon

Du vil finne at multivitaminer for menn vil inneholde ulike næringsstoffer avhengig av hvilket område du er mangelfull i. Prostata helse, vil antioksidant multivitaminer og bein styrke vitaminer alle inneholder ulike næringsstoffer. Ifølge Nicky Pilkington av helse veiledning, bør du være på utkikk etter vitaminer som inneholder vitamin A, D, E, B1, B2, B3, B6, B12, C og folsyre for generelt god helse. Disse vitaminene bør også inneholde Cooper, sink og jern.