Digidexo.com

Cayenne Pepper Håravfall rette

Finne det beste botemiddel, eller kombinasjon av rettsmidler, for hårtap kan være en prosess med prøving og feiling som kan ta mange måneder å fullføre. Det er mange naturlige rettsmidler for hårtap som fungerer med den naturlige kjemien i kroppen til å behandle og reversere hårtap uten uønskede bivirkninger. En av de mest fordelaktige, lett å bruke og fleksible løsninger for hårtap er bruken av cayenne pepper.

Eating

Legge cayenne pepper til din favoritt mat i form av cayenne pepper saus eller tørket cayenne pepper krydder stimulerer og forbedrer blodsirkulasjonen til hodebunnen.

Lim

Å ha en intoleranse overfor krydret smak av cayenne pepper betyr ikke at du ikke kan dra full nytte av hår-tap fordelene med cayenne pepper. Lag en pasta bestående av cayenne pepper i form av tørkede flak eller saus blandet med 1 ts. olivenolje. Masser cayenne pepper lime inn i hodebunnen og deretter opp til tuppen av hårsekkene. Bruke et hår behandling cap (den typen du bruker under hårfarging) for å hindre at cayenne pepper lime renner ned i øynene.

Kosttilskudd

Finn kajennepepper kosttilskudd i mange vitamin butikker, apotek, og i helse-og skjønnhetsavdeling av supermarkedet eller varehus. Bruke kajennepepper kosttilskudd, heller enn å spise eller bruke cayenne pepper lime, gir den samme forbedret blodsirkulasjonen i hodebunnen for å bidra til å gjenopprette hårvekst. Følg doseringsanvisningen på emballasjen for å oppnå maksimale resultater