Digidexo.com

Hva Er Fish Oil bra for?

Hva Er Fish Oil bra for?


Fiskeolje er tradisjonelt oppnådd ved å spise fisk rik på omega-3 fettsyrer - som makrell, tunfisk og laks. De som ikke kan eller velger ikke å konsumere fisk kan få fiskeolje gjennom bruk av kosttilskudd, men. Skjønt fiskeolje kan anvendes i behandling og håndtering av en rekke tilstander, synes det å være spesielt effektivt for å forhindre visse kreftformer, senke fettdepoter i blodet og bremse kognitiv dysfunksjon.

Redusere risikoen for kreft

Fiskeoljen kan være effektiv for å redusere risikoen for enkelte typer kreft. Faktisk, forskning publisert i 2010 i "Cancer, Epidemiology, Biomarkers and Prevention" funnet kvinner som forbrukes fiskeolje eller fiskeolje kosttilskudd jevnlig var 32 prosent mindre sannsynlighet for å utvikle brystkreft enn de som ikke får i dette næringsstoffet som. Fiskeolje kan også bremse veksten av kreft i forbindelse med hormonproduksjon, inkludert de av tykktarmen, bukspyttkjertelen og prostata. Hvis du har en familiehistorie med kreft, snakk med legen din før du øker inntaket av fiskeolje.

Senk Lipids

Triglyserider, en type fett eller lipid som finnes i blodet, blir produsert av leveren eller erholdt gjennom mat. De som utvikler høye triglyseridnivåer over 200 milligram per desiliter kan være i faresonen for utvikling av visse kroniske helseproblemer, blant annet hjertesykdom. Ifølge National Institutes of Health, kan fiskeolje kunne redusere triglyseridnivåer med så mye som 50 prosent. Sørg for å konsumere fiskeolje i riktige doser for å sikre optimale resultater når det gjelder å senke triglyseridnivåer.

Oppretthold Your Brain

Alzheimers sykdom - en type demens som hindrer tenkning, hukommelse og opptreden - påvirker så mange som 5,2 millioner amerikanere, i henhold til Alzheimers Association. En 2007 studie publisert i "Society for Clinical Nutrition" antyder at fiskeolje kan tilby noen beskyttelse når det kommer til Alzheimers sykdom. Faktisk, personer som har høye nivåer av blod av omega-3 fettsyrer - som finnes i fiskeolje - kan utvise større hjernevolum som de gamle. Som hjernevolumøkninger, er sannsynligheten for å utvikle Alzheimers sykdom og andre former for demens ser ut til å slippe.

Sikker fiskeolje Bruk

Personer som har blitt diagnostisert med en kronisk sykdom - eller har en familiehistorie med spesifikke kroniske lidelser - bør øke sitt inntak av fiskeolje med forsiktighet. Faktisk, forbruker mer enn 46 gram fisk hver dag - tilsvarende rundt 1,6 gram - kan faktisk doble risikoen for hjerneslag. Ifølge American Heart Association, bør friske voksne satse på 3,5 gram fisk to ganger i uken for optimal helsefordeler. Personer som spiser 46 gram hver dag ville være å få 11,2 gram totalt per uke i stedet for 7.