Digidexo.com

Hvor kan jeg kjøpe Acai kosttilskudd?

Hvor kan jeg kjøpe Acai kosttilskudd?


Acai kosttilskudd er laget av acai bær. Disse små, runde gråsort lilla frukt er dyrket i regnskogen i Amazonas. De bær inneholder en stor korn som inneholder en liten mengde av massen. Acai Berry har blitt spist av brasilianerne i mange år, hovedsakelig på grunn av fordelene at frukten tilbyr. Produkter laget med acai bær kan finnes i de fleste helsekostbutikker, gourmetbutikker, vitamin butikker, samt i enkelte apotek og dagligvarebutikker. Acai produkter tilbys også på en rekke nettsteder.

Betraktninger

Acai dyrkes bare i regnskogen og må være prosesser kort tid etter å ha blitt høstet. Som et resultat, må det være enten frosset eller frysetørkes til et pulver for å gjøres tilgjengelig for fjerntliggende forbrukere.

Fordeler

Ifølge Mayo Clinic ernæringsfysiolog Katherine Zeratsky, RD, LD, er acai berry en sunn kilde til antioksidanter, fiber og hjerte-sunt fett. Zeratsky sier også at produsenter hevder at produkter laget av acai bær kan bistå i å miste vekt, senke kolesterolet og få mer energi. Hun påpeker at selv om disse forutsetningene ikke er påvist, er acai fortsatt betraktet som en viktig del av et sunt kosthold.

Typer

Acai produkter er tilgjengelige som fryse-tørket masse i en kapsel eller pulver, som en juice eller som frosne masse. Dr. Nicholas Perricone av Perricone MD nettsted, anbefaler sterkt unsweetened masse, som inneholder en betydelig konsentrasjon av antioksidanter.

Ingredienser

Det er flere merker av acai kosttilskudd. Ifølge Acai Health News, kan fryse-tørket acai pulver inneholder 34 000 av Oxygen Radical Absorberingsevne Capacity (ORAC) i hver 100 gram pulver. ORAC vurdering måler antioksidantnivå av en substans. Når man skal vurdere acai produkter, sammenligne sine ORAC rangeringer.

Historie

The US National Academy of Sciences begynte å forske på den tradisjonelle bruken av acai på 1980-tallet. I løpet av denne tiden, fant forskerne at acai var en veldig populær frukt ettertraktet av både unge og gamle forbrukere. Ifølge forskning, er acai populært på grunn av sine energifremmende egenskaper og unik smak.