Digidexo.com

Behandling for menn Hair Gjengroing

Menns skallethet er ikke dødelig, den vil heller ikke føre til alvorlige helseproblemer, men det kan ta en toll på din selvfølelse. Ser håret faller ut kan være en følelsesmessig prosess. Men det er noen behandlinger som vil minst forsinke hårtap, hvis ikke vokse noe av håret.

Rogaine

Rogaine er et produkt du kan kjøpe over disk. Den leveres i enten slipp eller skum skjema. Dette produktet blir plassert på hodebunnen to ganger om dagen og fikk tørke. Den topiske løsningen er designet for å stoppe håravfall og å vokse hår. Det fungerer best mot baksiden av hodet, men det har vært kjent å omgå håret linjen.

Ulempen med dette produktet er at når du begynner å bruke Rogaine, hvis du slutter å bruke det, alt håret du har fått og lagret mens du bruker medisiner vil begynne å falle ut.

Laser Brush

Lasere har lenge blitt studert for ulike helsemessige fordeler. En laser kan stimulere hårsekkene, noe som kan føre til hodebunnen for å begynne å vokse hår igjen.

I stedet for å holde en stor laser over hodet ditt, kan du bruke en laser børste som Crown Laser Brush og Sunetics Laser Brush. Disse enhetene vil fungere akkurat som en vanlig børste, men laseren vil stimulere hodebunnen som du pusser. Det anbefales at du bruker børsten to ganger om dagen, men som Rogaine, må du fortsette å bruke produktet. Når du stopper, vil håret begynner å falle ut igjen.

Hair Transplant

Den hårtransplantasjon er litt mer ekstreme enn de andre to behandlinger, men den er den eneste prosess som er permanent.

Prosessen begynner med hårtransplantasjon legen fjerne en linje av donor hår fra baksiden av nakken din. Du vil ha et arr her, og håret vil ikke vokse tilbake, men på grunn av tykkelsen på håret på baksiden av halsen din, vil du ikke være i stand til å legge merke til.

Håret blir så implantert hårsekken ved hårsekken inn i hodebunnen via en pode. Hver pode har mellom ett og fem hårsekker i det. De vanligste hårtransplantasjon vil ha alt fra 1000 til 5000 grafts. Når behandlingen er ferdig, vil håret trenger noen flere uker for å fullstendig slå rot. Når håret roten er stabilisert, vil du kunne se hårvekst.

Det er ikke uvanlig for enkeltpersoner å gå gjennom flere hårtransplantasjon prosedyrer før de har fullført full leder av hår de leter etter.