Digidexo.com

Hvordan å gjøre Standing tilbake rader med et elastisk Exercise Band

Baksiden området og muskler er problemsider for mange mennesker. Tilbake fett er en av de vanskeligste fett å maskere, og det er svært vanskelig å kaste. En av de beste måtene å bekjempe en "back roll" er å begynne å løfte vekter for å målrette det området av kroppen din og omorganisere den måten at muskler og fett vises i dette området. Hvis du ikke har tilgang til et treningsstudio, den beste måten å komme i gang på en vektløfting rutine er å bruke en elastisk øvelse band. Du kan enkelt gjøre står tilbake rader hjemme, effektivt og raskt ved hjelp av en elastisk øvelse bandet i stedet for frivekter. Her er hvordan du gjør stående tilbake rader med et elastisk øvelse band.

Hvordan å gjøre Standing tilbake rader med et elastisk Exercise Band

Hvordan gjøre Standing tilbake rader med et elastisk Exercise Band

•  Knyt strikken til en dør knott eller annet stasjonært objekt som ligger på magen nivå. Sørg for at hver side av bandet har samme lengde på elastisk ledningen.

Stå ca 4 meter unna stedet hvor bandet er sikret. Føttene skal være ca skulderbredde fra hverandre, og du bør gripe ett håndtak i hver hånd.

Bøy knærne litt mens du holder ryggen rett. Dette isolerer ryggmuskulaturen.

Trekk håndtakene mot deg i en jevn bevegelse. Albuene vil peke bak deg og dine nevene bør ligge på brystet nivå.

Trekk armene fullt foran deg. Selv om du er i bevegelse med trekk av elastisk snor, sørg for at du opprettholder din jevn bevegelse eller du vil ikke få mye ut av øvelsen, og kan til og med press eller rive en muskel.

Hint

  • Å øke motstanden av elastisk øvelse band, sløyfe den rundt hendene før du har oppnådd ønsket vanskelighetsgrad.
  • Rådfør deg med en lege før du begynner på en ny treningsøkt rutine.