Digidexo.com

Matvarer for å unngå når miste Belly Fat

Redusere magefett handler om å redusere kaloriinntaket for å miste fett. Spot reduksjon er ikke mulig, så man kan ikke miste fett bare i mageområdet.

Betydning

Ifølge American Cancer Society, øker overflødig magefett en kvinnes sjanse for å utvikle brystkreft. Menn trenger å se magene deres så vel fordi overvekt har vært knyttet til økt risiko for hjertesykdom, slag, type 2 diabetes og flere typer kreft.

Flytende kalorier

Når miste fett, være oppmerksom på kaloriinntaket. Drikkevarer som inneholder kalorier som brus, fruktjuice, eller alkohol bør begrenses, som det er lett å ned flere hundre kalorier uten å vite det.

Junk Food

Når redusere kalorier for å miste fett, unngå hurtigmat og søtsaker. Disse matvarer er høy i kalorier, med liten næringsverdi. Sunne valg vil gjøre ditt å spise mer mat, slik at du kan føle deg full i stedet for glupske mens miste fett.

Laktose

Mange mennesker har en intoleranse overfor laktose funnet i meieriprodukter. Selv de som liker meieri og ikke føle seg syk etter inntak av det kan oppleve mindre mage oppblåsthet og væskeansamlinger, noe som vil gi inntrykk av ekstra magefett.

Natrium

Forbruker for mye natrium vil føre en person til å holde vann. Ved forsøk på å oppnå en flat mage, bør natrium unngås.