Digidexo.com

Hvordan bruke Optifast

Noen mennesker trenger ikke medisinsk intervensjon for å gå ned i vekt, men andre vil kreve et tett veiledet program for raskt å slippe pounds. De som er overvektige eller overvektige og får alvorlige helseproblemer fra deres tilstand er de beste kandidatene for Optifast. Dette er en komplett diett du følger i flere uker. Hvert individ vil ha en litt annen regime å følge. Den eneste måten å få Optifast er gjennom en medisinsk tilsyn program, der spesielt tilpasset program vil bli opprettet. Sørg for å følge alle instruksjonene som er gitt, og snakke med legen din dersom du har noen spørsmål.

Hvordan bruke Optifast

•  Diskuter dine vekttap mål og behov i ditt første møte med den medisinske leverandøren for Optifast. Disse er ofte vekttap klinikker drevet av leger.

Erstatt alle dine måltider med Optifast shakes eller supper under den aktive fasen. Antallet rister og hvor lenge du er i denne fasen vil være basert på dine personlige behov. Det kan være opp til 12 uker. Etter omtrent en uke, vil du bli vant til den flytende diett.

Bland en pakke av pulverisert suppe eller shake med 8 til 12 gram vann eller annen ikke-kalori væske. Du kan også bruke ready-to-drink shakes eller ernæring barer å erstatte måltider. Det finnes flere oppskrifter du kan gjøre ved hjelp av pulverisert mikser på Optifast nettstedet. (Se Resources.)

Consult med Optifast klinikkens ernæringsfysiolog for måltider du kan forberede deg til å sakte innlemme i kostholdet ditt i løpet av 4-6 ukers overgangsfase. Du kan bare bytte ut ett eller to shakes med ekte mat per dag. Ved slutten av overgangen, bør du være i stand til å flytte til en vekt vedlikeholdsplan.

delta konsultasjon økter med Optifast leverandør på en jevnlig basis. Du bør også kontakte Optifast støttegrupper for å få emosjonell støtte fra andre som har gått gjennom programmet. Disse tiltakene vil hjelpe deg til å fortsette med de Optifast programmet.

Hint

  • Følg alltid instruksjonene du får for din personlige Optifast program. Hver person vil ha forskjellige behov, og de vil ha varierende veibeskrivelse til sin egen Optifast vekttap program.Inform din fastlege som du følger Optifast programmet. Han kan også ha ekstra ressurser for hjelp og informasjon for å gi deg.