Digidexo.com

Hvordan å miste vekt naturlig

Hvordan å miste vekt naturlig


Det er mange kjepphest dietter der ute, men den harde sannheten er at det er ingen magisk. Å miste vekt naturlig, gjøre noen små endringer i livsstilen din. Dette kan spare deg bekostning av moter, samtidig som det gir deg fordelen av å gjøre en varig livsendring. Selv om fremgangsmåten er relativt enkle, fullfører dem er utfordrende og krever innsats fra din side.

Hvordan å miste vekt naturlig

•  Beregn din BMR, eller basal metabolic rate. Dette vil fortelle deg hvor mange kalorier du trenger for å opprettholde din nåværende vekt. Det er gratis online tjenester for å gi deg en generisk nummer, eller gå til en ernæringsfysiolog for å få personlig nøyaktige beregninger.

spore hva du spiser. For å miste 1 kilo i uken, må du spise 3500 mindre kalorier, eller expend nok energi gjennom treningsøktene for å skape en kalori underskudd.

Figur ut aktivitetsnivået ved journalføring øvelser inkludert tidsbruk, vanskelighetsgrad og frekvens. Vanskelighetsgrad kan bestemmes som følger; lett (kan føre samtaler uten å miste pusten), moderat (kan ha en samtale, men du er kortpustet) og høy (kan ikke bære på en samtale).

Spor aktiviteter og omtrent kalorier brukt ved å fullføre den aktiviteten. For å gå ned i vekt naturlig, må du øke din aktivitet ved å legge til flere økter, og legger tid til dine eksisterende treningsøkter eller øke vanskelighetsgraden.

Revurdere dine beregninger hver 6 til 12 uker. Som du gå ned i vekt naturlig, vil du trenger å spise mindre og kan trenge å forandre treningsstrategi.

Hint

  • Velg riktig vekttap programmet for deg. Hvis man ikke virker, prøv en annen til du får riktig passform.
  • Ikke rush vekttap. Ikke spiser nok mat eller trener for mye kan faktisk stoppe vekttap ved å bremse stoffskiftet og setter kroppen inn i survival mode.
  • Unngå kjepphest dietter og antatte mirakel piller. Folk har vært å miste vekt naturlig i mange år før vi hadde noen av disse produktene, og de vil bare kaste bort pengene dine.