Digidexo.com

Hvordan å miste vekt Gain Muscle

Hvordan å miste vekt Gain Muscle


Å miste vektøkning muskler du må være forpliktet til oppgaven. Spesielt, til hvis du har 50 pounds eller mer miste. For å se muskel fettet må gå. Muskelen er der, men det er dekket av fett. Som du begynner å gå ned i vekt vil du begynne å se og føle musklene som du ikke har sett eller følt i år. Så lenge du trener som du taper vil du bli tonet, hvis ikke, vil du bli slapp.

Hvordan å miste vekt Gain Muscle

Det er et par forskjellige måter å gå ned i vekt og få muskler. First off, må du bestemme hvor mye muskler du ønsker å vinne. Hvis du har planer om kroppsbygging så er det en helt annen dynamikk enn noen som ønsker å gå ned og bare være tonet. Med andre ord, hva er målet? Hvordan ser du deg selv etter at fettet er tapt?

Du trenger å få et bilde i hodet av hvordan du ønsker å se. Vi snakker om det ferdige produktet.

Når du vet målet så kan du lage et program. La oss si at du har besluttet å kroppsbygning; du ønsker masse. Hvis du vet noe om vekttrening du vet automatisk kosthold spiller en stor rolle. Du trenger en høy protein lav fett diett, så du kan like godt begynne der. Kalorier må kuttes til 2000 eller mindre for menn, 1200-1500 for kvinner.

Siden du har valgt å bygge vil du trenger å trene med vekter, men for vekttap ikke få, i hvert fall i begynnelsen. Den raskeste måten å gjøre dette på er å bruke super sett teknikker, noe som betyr ingen hvile mellom settene. Dette er en god måte å miste vektøkning muskel fordi det øker metabolismen for fettforbrenningen og utvikler muskler samtidig.

I begynnelsen vil du gjøre flere reps mindre vekt, så når du begynner å bygge du bytter til mindre reps, mer vekt. Gjør cardio vil hjelpe så godt i 30-45 minutter, 3-5 dager i uken.

Hvis du bestemmer deg for du bare ønsker god muskeltonus og for å være i form så du kan starte ut på samme måte ved hjelp av vekter for vekttap sammen med cardio det samme som ovenfor. Cardio bør alltid være en del av programmet hvis du prøver å gå ned i vekt. Kalorier er også ned til 2000 eller mindre for menn og 1200-1500 for kvinner.

Du kan planlegge vekttrening rutine arbeider alle muskelgrupper på en dag eller annenhver dag. Sørg for å hvile musklene du har jobbet i 24-48 timer Dette er deres utviklings eller voksende tid. Den treningen bryter dem ned og hvile gjenoppbygger, hvis du ikke gjør dette risikerer du over opplæring.

Enten du bygger eller toning du gjøre det samme rutine i begynnelsen. Forskjellen vil komme senere når overvekt er borte, på dette punktet kroppsbyggere bytte til mindre reps, tyngre vekt. Alle andre holde seg til sin samme rutine og som vekten kommer av muskelen du har utviklet vil begynne å dukke opp. Så lenge du bruker lav vekt og høye reps du vil ikke bygge, men tone.

Hvis du vil lage en rutine du kan delta i et treningsstudio der en fitness instruktør kan gjøre det for deg. Eller gå til youtube og se på videoer på alle de store muskelgruppene som rygg, bryst, skuldre, armer, ben og magemuskler. Deretter skrive ned minst to for hver muskelgruppe på denne måten kan du finjustere og målrette svake områder som trenger mer arbeid.

Som du ser videoene følge nøye med riktig form vil dette forebygge skader og resultere i bedre muskelutvikling.

For cardio hjemme anbefaler jeg Billy Blanks videoer. Hans treningsøktene er tøff, og du vil definitivt gå ned i vekt og få muskler etter Billy eller skal jeg si prøver å følge Billy. Han har nybegynner videoer hvis du trenger en enklere trening.

Hvis du trener med vekter gjør super sett teknikker kombinert med cardio den miste vektøkning muskel prinsippet er en gitt. Det er en flott måte å nå et overordnet nivå av form raskt. Det fungerer! Bare gi det en sjanse og se selv.