Digidexo.com

Hvordan bruke hypnose for å miste vekt

Hvordan bruke hypnose for å miste vekt


Gå ned i vekt ved hjelp av hypnose som et verktøy i kombinasjon med kosthold og mosjon. Hypnose i seg selv ikke fungerer, men det kan være effektivt i kombinasjon med å forstå vekt problemer og andre tiltak iverksettes. Folk har brukt hypnose å miste vekt i en rekke år.

Hvordan bruke hypnose for å miste vekt

•  Forstå at hypnose for å miste vekt bistår med motivasjon og erstatter ikke endringer i kosthold og mosjon.

Bestem ditt nivå av forpliktelse til å gå ned i vekt. Hypnose hjelper forsterke besluttsomhet og konsultasjonen kan bidra til å utvikle besluttsomhet. Men er det en god idé å ha minst en viss grad av forpliktelse først.

Forskning en hypnose utøveren. Du vil ha noen som er en registrert profesjonell gjennom American Society of Clinical Hypnosis.

Be utøveren å forklare et program for å miste vekt ved hjelp av hypnose som en motivator. Mange utøvere først arbeide med å forstå vekt problemer slik som å spise for komfort å overvinne stress eller for å avverge kjedsomhet.

Gjør deg klar for mer enn én økt. Det kan ta mer enn ett for å få besluttsomhet og motivasjon er nødvendig.

Tenk selvhypnose. Det finnes en rekke programmer på nettsteder for å hjelpe til med selvhypnose, selv om det kan være lurt å ha en profesjonell session først.

Hint

  • Skriv ned å spise vaner for et par dager før rådspurt hypnose utøveren. Hypnose hjelper deg å bryte vaner, så det er en god idé å vite hva noen av dem er.
  • Det er selvhypnose kassetter og CD-er som hjelper til med vekttap. Velge elementer fra anerkjente utøvere.