Digidexo.com

Hvordan å miste 15 pounds i 5 uker

Hvordan å miste 15 pounds i 5 uker


Miste 15 pounds i fem uker ved å følge en naturlig vekttap metoden uten piller eller faste. Lage og følge din raske vekttap plan for å få pounds off. Å miste 15 pounds i fem uker kommer ned til enkel matematikk og noen enkle, sunne tiltak som kan føre til en 3-kilos vekttap hver uke. Rådfør deg med din lege før du starter en diett eller trening plan.

Hvordan å miste 15 pounds i 5 uker

•  Forstå teorien om fett tap ved kaloriunderskudd. Skriv denne formelen ned på et stykke papir: 3500 kalorier = 1 pund av fett. Tre pounds av fett = 3500 x 3 = 10 500 kalorier. Ifølge denne teorien, hvis du oppretter en 10 500-kalori underskudd hver uke i fem uker, bør du miste 15 pounds. Det tilsvarer en 1500-kalori underskudd hver dag.

Eliminer alle kalorier fra drikke. Avhengig av hvor mange drinker du har hver dag, kan dette kuttet en halvkilo eller to av hver uke helt av seg selv. For eksempel har en brus 250 kalorier, en latte med melk, sukker og sirup har 250 kalorier, en kosmopolitisk har 150 kalorier og McDonalds søt te har 230 cals. Totalen for disse fire drinker ville være 880 kalorier. Hvis det er en typisk mengde kalorier fra drikke til deg, kommer det til over 6000 kalorier i en uke - nesten 2 pounds verdt av kalorier.

Lag resten av kaloriunderskudd - ca 620 kalorier hver dag - ved å trene. En 150-kilos person kan brenne ca 600 kalorier på en time for å spille basketball, sykle, spille strandvolleyball, eller ved hjelp av ski øvelse maskin. Velg aktiviteter som du liker og variere dem fra dag til dag.

Hint

  • Å miste 15 pounds i 5 uker er lettere for folk som har mer vekt å tape. Dette er fordi kroppene deres er større og brenne flere kalorier, siden de har flere celler metabolizing drivstoff. Dessuten har de en tendens til å spise mer kalorier hver dag til å begynne med, slik at de har mer overflødige kalorier å kutte tilbake fra.
  • En kvinne bør aldri spise under 1200 kalorier på en dag. En mann skal aldri spise mindre enn 1600 kalorier hver dag, uansett hva.