Digidexo.com

Hvordan redusere magen FatNår du redusere mage fett det gjør du ser tynnere over, og dette er fordi du er tynnere over alt. Enten du vet det eller ikke hvis du mister magen fett det betyr at du har mistet generelle kroppsfett. Det er ingen annen måte å miste det.

Hvordan redusere magen Fat

Mange tror at du kan redusere mage fett ved å trene bare magen. Med andre ord, de tror du kan spot redusere. Feil, du kan ikke spot redusere, er det ingen slike ting, derfor, når du mister vekt vil det være generelle kroppsfett som inkluderer magen.

Faktisk, kan du miste mer magen fett ved vekttrening bena. Jeg vet det høres sprøtt å gå ned i vekt i magen ved arbeids beina, men det er sant. Dette er fordi musklene er de største og vanskeligste musklene i kroppen til å fungere, slik at du forbrenner flere kalorier arbeider dem.

Vekt trening er en av de beste måtene å miste kroppsfett og få muskler. Det er muskler som fungerer mirakel for deg, fordi det brenner fett. Følgelig, jo mer fett forbrenner du jo flatere magen blir. For å miste enda mer fett alt du trenger gjøre er å legge intens cardio.

En kombinasjon av vekttrening og intens kardio vil øke stoffskiftet på en rask hastighet, spesielt hvis det gjøres konsekvent. Jeg dobbelt hund tør ya å trene seks dager i uken pumpe jern 3 og cardio 3 med høy intensitet i 3 måneder.

En annen fin måte å øke muskel og redusere mage fett er med intervalltrening. På denne måten kan gjøre en kombinasjon av moderat og intens trening kombinert. Alt du gjør er spruter av intens trening og avta litt så gjør dette gjennom hele rutinen.

For eksempel, hvis du går ti minutter jogge i fem og gjøre dette frem og tilbake i 30 minutter er du intervalltrening. For å skru opp intensiteten etter noen uker du snu rekkefølgen, slik at du går for fem og kjøre for ti.

Selvfølgelig vil ingenting av dette ta av £ 1 hvis du ikke kutte kalorier. Å starte kutte 500 per dag til du er på 1200-1500 ikke mindre enn 1200. I tillegg må du huske å drikke mye vann det fyller deg opp og har ingen kalorier.

Sikker vekttap er to pounds en uke, og det skal være enkelt hvis du trener og spiser 1200-1500 kalorier om dagen. I tillegg er det best å velge en øvelse du liker, slik at du ikke vil slutte. Poenget er å bevege seg mer og spise mindre.