Digidexo.com

Day Programmer for utviklingshemmede i Minnesota

Day Programmer for utviklingshemmede i Minnesota


Utviklingshemmede beboere i Minnesota ansiktet livets utfordringer som alle andre, men med ekstra motstand. På grunn av ekstra utfordringer at disse personene står overfor, vedtok delstatsmyndighetene i Developmental Disabilities Assistanse og Bill of Rights Act i 1994, som etablerte en statlig råd som ville argumentere for Minnesotas utviklingshemmede funksjonshemmede innbyggere. Denne loven har bidratt til å inspirere og vedlikeholde dag programmer over hele staten.

Minnesota State Drives fellesskaps Services

Minnesota State Drives fellesskaps Services (MSOCS) kontrakter med Minnesota bedrifter og gir en rekke av arbeidskraft tjenester ved hjelp av utviklingshemmede funksjonshemmede innbyggere. På denne måten selskapene får nødvendig jobb støtte samtidig som det gir trening og habilitering muligheter for utviklingshemmede funksjonshemmede arbeidstakere.

Eksempler på bedrifter servert inkluderer kontorer, byggefirmaer, hoteller og restauranter. Tjenester som tilbys inkluderer montering, pakking og merking, samt geistlige, Vaktmestertjenester, renhold og vedlikehold.

Innleide arbeidstakere kan arbeide på bedriftenes område eller på en av de MSOCS utpekt arbeidsplasser, og kan leies av den enkelte eller gruppen.

MSOCS

3200 Labore Road

Ste. 104

Vadnais Heights, MN 55110

651-766-4114

dhs.state.mn.us

Dag Opplæring og habilitering

The Day Opplæring og habilitering (DT & H) Programmet fokuserer på generelle livsferdigheter i tillegg til yrkeskompetanse, og tilbyr sine tjenester i 81 Minnesota fylker som i 2010.

Personen som mottar disse tjenestene må oppfylle visse krav, som for eksempel å være minst 18 år gammel, har en diagnose av psykisk utviklingshemning eller en lignende tilstand, og være bosatt i en mellom sykehjem.

Tjenester som tilbys inkluderer bistand til egenomsorg, mellommenneskelige ferdigheter og atferd ledelse, samt sysselsetting og penger ledelse trening og medisinsk transporttjenester.

Kontakt bør gjøres gjennom den aktuelle fylket.

Eksempel:

DT & H - Hennepin County

Hennepin County Human Services

HC Regjeringen Ctr A-2303

300 S 6th St.

Minneapolis, MN 55487

612-348-4806

dhs.state.mn.us

Semi-Independent Living Tjenester

Den semi-selvstendig liv Services (Sils) ligner på DT & S program, men med sikte på å hjelpe utviklingsmessig uføre ​​leve mer uavhengig utenfor en mellom pleie hjemme.

Disse personene må også være minst 18 år gammel og bli diagnostisert med psykisk utviklingshemning eller en lignende tilstand. Bistand inkluderer opplæring i pengene ledelse, matlaging, shopping og personlig hygiene. Trening innebærer også å utvikle ferdigheter som trengs i å være en interaktiv medlem av samfunnet, inkludert sosiale, rekreasjon og transport ferdigheter.

Kontantstøtte og bilag kan også bli tilbudt for å hjelpe betale for tjenester og levekostnader.

SILS

Hennepin County

Hennepin County Human Services

HC Regjeringen Ctr A-2303

300 S 6th St.

Minneapolis, MN 55487

612-348-4806

dhs.state.mn.us