Digidexo.com

Svulmende Disc Treatment

Svulmende Disc Treatment


Svulmende plater, spesielt i korsryggen (eller lav rygg) region kan være smertefullt og ofte ødeleggende. Ikke alle platen problemer krever kirurgi, selv om mange gjør når de blir botemiddel av mindre midler.

Det er ingenting Sacred Om en svulmende Disc

Den uttalelsen betyr at bare fordi en plate er svulmende, betyr det ikke at ting ikke kan bli bedre. Ofte sengeleie og noen bekken trekkraft, et middel til å strekke ryggraden, kan føre til at platen "redusere" seg selv tilbake til sin normale habitat.

Kiropraktikk Adjuctments kan hjelpe

Det finnes mange forskjellige typer av kiropraktor teknikker som kan brukes for å redusere en utstikkende eller svulmende plate. Trekkraft og spinal manipulasjon er to svært gunstige teknikker som er mye brukt, og med god generell suksess.

Fysioterapi

Mange fysioterapi teknikker hadde sin opprinnelse i kiropraktisk arena. Det har vært en rekke forbedringer og pynt til dem også. De vanligste behandlingsformer som brukes i dag er bekken trekkraft (enten automatisk eller frie vekter), ultralyd, varme pakker og terapeutisk massasje.

McKenzie-metoden

McKenzie-metoden for behandling av korsryggsmerter og svulmende plater innebærer behandling av ryggraden som gjelder begrepene holdning, dysfunksjon og sinnsforvirring. Denne metoden omhandler abnormiteter i ryggraden som kan være forårsaket av påkjenninger fra hvilken som helst en av de tre områder som er beskrevet. Den øverste komponent til McKenzie metode er bruk av skjøte øvelser hvor lav rygg er anbrakt i litt av en hyper-forlenget posisjon for å oppmuntre til å redusere platemateriale inn i den normale beliggenhet for den.

The Williams Technique

Williams metode for spinal manipulasjon syssels det motsatte av hva de McKenzie teknikker syssels. Lumbalcolumna kan bli ustabil av dysfunksjonell fra utilstrekkelig støtte fra enten fra eller de bakre støttende strukturer, slik som muskler og leddbånd. Denne teknikken benytter fleksjon (bøying) posisjon til å oppfordre platen for å redusere og dekomprimere nervene.

Når curling opp i en ball, kan teknikken gjøres først med det ene benet, så det andre, så begge samtidig.

Epidural steroidinjeksjoner for Pain Relief

Kortison som blir injisert i spinalkanalen, men utenfor ryggsekken, kan ha betydelige fordeler i å redusere smerte og betennelse som kan irritere spinalnerver. Denne prosedyren er vanligvis utføres av en Smertebehandling profesjonell som vanligvis er en anestesilege. Det er vanligvis en poliklinisk affære og tar vanligvis mindre enn en time å fullføre.