Digidexo.com

Cure for Heal Spurs

Cure for Heal Spurs


En hæl anspore er en spiker-lignende vekst av kalsium rundt fotens leddbånd og sener (fascia) der de fester seg til hælbenet. Når en spore forårsaker plantarfascien å trekke unna formen hælen, det heter plantar fasciitt. Spurs er en svært smertefull tilstand som føles som en "tannpine i foten", men kan behandles med egenomsorg mesteparten av tiden, noe som krever kirurgi bare i sjeldne tilfeller.

Short-Term Behandlinger

Hvile føttene så mye som mulig under et akutt anfall av hælspore, og hever dem og søker isen i 20 minutter om gangen, tre ganger om dagen for første dag eller to, så vekslende is og varme terapi. Ta en anti-inflammatorisk som ibuprofen eller acetylsalisylsyre. Bruk en kveld splint mens du sover, og før du får ut av sengen, strekke føttene og hælene og massere dem forsiktig med hendene. I løpet av dagen, strekke leggen flere ganger med å ligge på gulvet og bruke et håndkle bak foten til å trekke den mot deg, eller står 2-3 meter fra en vegg med hendene på veggen, og med ett ben bøyd, rette det andre benet bak deg.

Long-Term Care

Gjør en avtale med en podiatrist å vurdere om du har leddgikt, flate føtter eller høye buer, eller hvis du pronere (foten ruller ut på ankelen) eller supinate (foten ruller innover mot foten). I disse tilfellene kan du kreve tilpassede orthotics eller andre sko inserts som kiler, dype hæl kopper og stabilisatorer. Hvis du har en vanskeligere sak, kan du bli gitt en kortison injeksjon eller ekstrakorporal Shock Wave Therapy, som bruker en akustisk energi bølge som er fokusert på det området av smerte. Som en siste utvei, kan kirurgi fjerne kalkavleiringer eller til og med en del av gro, men det er ofte bivirkninger og komplikasjoner.

Forebygging

Starte et vekttap program som gjør det mulig å komme ned til en sunn vekt, siden fedme er en av de viktigste årsakene til hælspore og plantar fasciitt. Invester i et par gode eller to av godt designede sko som gir ekstra støtte. Rådfør deg med en fotterapeut eller sporting-skobutikk assistent som kan anbefale de beste sko, orthotics og / eller sko inserts for deg. Unngå flip flops, sandaler og andre spinkel sko, samt høye hæler. Øv mild, daglig strekking av føtter og kalver, og spise en diett høy i frukt og grønnsaker, som inneholder antioksidanter som reduserer overordnede organ betennelse.