Digidexo.com

The Liver Cleanse Diet

The Liver Cleanse Diet


Det finnes flere dietter som hevder å hjelpe deg å miste vekt eller bare gjøre deg sunnere ved rensing leveren. Kanskje den mest kjente av disse er The Liver Cleansing Diet, gjort populært i en bok med samme navn av Sandra Cabot, MD annen er Fat Flush Diet av Louise Gittleman. Hallelujah Diet er enda en. Alle leveren rensing dietter er rettet mot å eliminere giftstoffer i leveren ved å spise næringsrik mat.

En modell av Healthy Eating

Disse dietter har en tendens til å gi en diett for sunt, balansert kosthold. De kan variere i forhold til deres alvorlighetsgrad, som begynner med en rask eller ikke, og kanskje fortsette på en lav-kalori, vekttap fase. Alt sterkt begrense eller forby forbruket av rødt kjøtt, stekt mat, bearbeidet mat, transfett, salt, sukker, alkohol og koffein.

Mat og drikke

Leveren rensing dietter fokuserer på hele matvarer og væsker til å bære bort akkumulerte giftstoffer. Alle oppmuntre drikke mye vann, andre anbefaler en komplementær utvalg av juice eller konsentrere seg om tillegg av en enkelt juice, som usøtet tranebær. Foods tillatt er høy i fiber, eller flere kilder til fiber er ansatt. Måltider er lav i mettet fett, men noen ganger spesielle fett er anbefalt (som linfrø). Lever rensing dietter oppmuntre til å spise en tilstrekkelig mengde av proteinet.

Avgiftning

Vår mat, medisin og miljø bidrar til en overbelastning av giftstoffer som kan bygge opp i leveren. Noen av disse giftstoffene inkluderer antibiotika og andre medisiner, hormoner, plantevernmidler, mat konserveringsmidler og tilsetningsstoffer, sentralstimulerende midler, sukker og kunstige søtstoffer, alkohol og tungmetaller. Leveren rensing dietter sikte på å skylle ut giftstoffer fra leveren, slik at den kan gjøre jobben sin bedre. Som leveren er renset, er det bedre i stand til å eliminere avfall og fordøye mat.

Lever Avgifte Foods

Noen lever rensing dietter anbefaler en rekke matvarer spesielt for å helbrede leveren og hjelpe den gjøre jobben sin. Disse inkluderer cruciferous grønnsaker (som brønnkarse, kål, blomkål, brokkoli og rosenkål) som inneholder næringsstoffer for å indusere fase to lever detox enzymer. Grønn te hjelper funksjonen til leveren detox trasé. Sesamfrø og tahini er blitt vist å beskytte leverceller fra alkohol. Gurkemeie, alene eller i karripulver, øker produksjonen av glutation, en kraftlever anti-oksydasjonsmiddel. Sitrusfrukter og karve olje både inneholder limonen, som hjelpemidler i sammenbrudd og utvisning av kreftfremkallende metabolitter gjennom leveren. Milk Thistle er en urte hjelpemiddel hvis bioflavanoid egenskaper kan bidra til å reparere leverskader.

Slik fungerer det

Den riktige inntak av protein åpner DETOX baner i leveren. Når disse er tette, er kroppen i stand til å gjøre bruk av de riktige typene og mengden av aminosyrer. Leveren rensing diett lar kroppen tilgangs metionin, cystein, glutamin, taurin og andre viktige aminosyrer. Antioksidanter, som finnes i rå frukt og grønnsaker, også hjelper leveren fungere effektivt. Lilla mat, grønn mat, og gule og oransje matvarer alle gir spesielle antioksidanter som kroppen bruker til å holde seg frisk. Vekttap er ofte en side fordelen av leveren rensing dietter, som ofte er valgt av mennesker for å hindre eller kurere leversykdom.