Digidexo.com

Hvordan Sett i erstatning filtre for CPAP

En CPAP maskin kan hjelpe personer med søvnapné få bedre søvnkvalitet og øke deres generelle helse. Selve maskinen krever svært lite vanlig vedlikehold, men filtrene bør skiftes eller rengjøres minst en gang i måneden. Filtre holde støv ut av CPAP-maskin, som forlenger levetiden til maskinen, og de holder støv fra sykling gjennom CPAP-maskin og inn i lungene.

Bruksanvisning

Skifte CPAP filtre

Finn CPAP skumfilteret og ta det ut. Du vil normalt finne dette filteret i baksiden av maskinen nær strømledningen. For å fjerne skumfilter, klemme den i midten og trekk den ut av maskinen.

Installer en erstatning skumfilter på plass ved å skyve et nytt filter inn i åpningen. Skum filtre krever ikke noe for å holde dem på plass; de holdes på plass av liten friksjon opprettet med sidene av filteråpningen.

Fjern forsiktig revet plastdeksel ved svingen av masken luftinngang. Dette er den solid plast del av masken der luftslangen kobles.

Fjern det lille filteret fra filtersetet.

Plasser et nytt filter i filtersetet, og deretter plassere plastristen tilbake over åpningen.

Trykk forsiktig ned på rist til den klikker på plass.

Tips og advarsler

  • Vær svært forsiktig med plastristen på bøyning av masken luftinngang. Det er veldig skjør, men det også fjerner og erstatter enkelt.
  • For å spare penger, kan du rense skum filter snarere enn å kjøpe en ny. Kjør den under kaldt vann i noen sekunder, klem ut vannet og la den sitte til den tørker. Det bør tørke innen et par timer.
  • Selv om du kan rense skumfilteret, bør du likevel bytte den minst en gang i året.