Digidexo.com

Hva er tegn på en Kvinne av en blære eller urinveisinfeksjon?

Urinveisinfeksjoner (UVI) blir ofte sett på kvinner når bakterier inn i urinveiene. Urinveisinfeksjon (også kalt blærekatarr) er et vidt begrep, men inkluderer infeksjoner i urinrøret, nyrer, blære og urinlederne.

Tidlige tegn

De vanligste tidlige tegn sett hos kvinner er en trang til å urinere, brenning med urinering, urinering små mengder urin, skyet eller illeluktende urin, og blod i urinen. Imidlertid kan noen kvinner ikke har noen gjenkjennelige tegn og ikke vet at de har et problem.

Senere tegn

Etter at infeksjonen har begynt å utvikle seg, noen symptomer er høy feber, frysninger, side eller ryggsmerter, kvalme, oppkast, press bekken og nedre magesmerter.

Source

Den vanlige kilden til disse infeksjoner hos kvinner er forurensninger fra bakterier som reiser gjennom urinrøret og begynner å formere seg.

Typer og spesifikke tegn

De vanligste typene av urinveisinfeksjoner påvirker blæren og urinrøret. Spesifikke blæren symptomer er magesmerter, lav feber og hyppig vannlating. Tegn på en UTI i urinrøret brenner med vannlating.

Behandling

Behandlingen for UTI tegn som inkluderer blære infeksjoner er vanligvis antibiotika. Anti-kvalme og anti-smerte medisiner er også brukt til å behandle andre symptomer.