Digidexo.com

Holistisk Cure for Neurocardiogenic Synkope

Holistisk Cure for Neurocardiogenic Synkope


Neurocardiogenic synkope (også kjent som vasovagal synkope) er den vanligste årsaken til besvimelse. Å behandle tilstanden helhetlig vil kreve en behandling av de store kropps vanskeligheter som leder opp til besvimelse, som er lavt blodtrykk og dårlig sirkulasjon. Det vil også kreve behandling før og etter besvimelse oppstår.

Lavt blodtrykk

Neurocardiogenic synkope (NS) er ofte ledsaget med en dråpe blodtrykk hos en pasient som allerede er hypotensiv. Ved å bøte hypotensjon, kan du forebygge forekomsten av besvimelse. B-kompleks vitaminer, spesielt pantotensyre, bidra til å øke energi, utholdenhet, og blodtrykket nivåer. Vitamin C og bioflavonoider opprettholde veggstyrken av blodkar, og vitamin E bidrar til å forbedre oksygentilførselen i celler. Lavt blodtrykk kan være forårsaket av en jod mangelfull skjoldbruskkjertelen, og dermed et tilskudd av tare kan forbedre skjoldbruskkjertelen og blodtrykk nivåer. Herbal rettsmidler som isop kan bidra til å øke blodtrykket sammen med drikke saften av rosmarin yret i alderen rødvin. Andre urter som kan øke lavt blodtrykk er sibirsk ginseng, goldenseal, ingefær, spirulina og Gingko biloba.

Dårlig sirkulasjon

Dårlig sirkulasjon kan være årsaken til plaque buildups og dårlig oksygentilførsel. Essensielle fettsyrer som de i nattlysolje kan stoppe plakk fra å utvikle og kan redusere stickiness av blodplater. En annen supplement som oppnår dette er fosfatidylcholinet. Vitamin C, E, og bioflavonoider er viktig. Et annet næringsstoff for å legge til mix er koenzym Q10, som det kan øke cellulær oksygen updake. Hagtorn bær kan regulere blodsirkulasjonen og styrke hjertet. Kjerringrokk kan forbedre sirkulasjonen bli styrke vev av arterie og vene vegger. Et par andre urter som kan hjelpe er blåbær, cayenne og hvitløk. Det er også flere homeopatiske midler som Arsenicum, Lachesis, og Rug, men du bør se en lisensiert homøopatisk lege før å finne ut hvilken som er riktig for deg.

Besvimelse og Revival

Et hjem rettsmiddel som kan hindre besvimelser er en blanding av 1 kopp mineralvann, to spiseskjeer, av eple cider eddik og 2 ss av ikke-pasteurisert honning. Dette kan hjelpe en pasient som kan virke som hun er i ferd med å besvime. Når en person gjør plutselig svak, kan du sette noen dråper peppermynteolje på et lommetørkle og bruke den til å dekke nesen til hun kommer til. Et lignende resultat er nådd ved å kutte en halv løk og setter den under nesen eller med en klut dynket i eple cider eddik. Etter at hun har kommet til bevissthet, kan du bruke en urte te med ingefær eller lakris å bidra til å stimulere blodsirkulasjonen. Personer som har besvimelser kan også føle seg bedre etter å ha en urtete av basilikum. Andre urter som kan bidra til å gjenopplive en besvimelse offer er mynte, rosmarin, lavendel og vanilje bark. Du bør aldri tvinge en person som har besvimelse å stå opp; la henne ligge til hun er klar til å komme opp på sin egen makt.