Digidexo.com

Flomax Eye Effects

Flomax er et stoff som er vanlig foreskrevet for urin forhold, for eksempel urinveisinfeksjoner eller forstørret prostata. Til tross for fordelene med Flomax for urin helse, kan det negativt påvirke din øyehelse ved å forårsake grå stær inntrekk kirurgi komplikasjoner. Hvis du har grå stær, er det viktig å begrense bruken av Flomax til godt før eller godt etter noen operasjoner kan det hende du har planlagt.

The Eye

Selv om øynene dine ikke anses vitale organer, er de viktigste organene som letter syn. Hvert øye tar i lys gjennom pupillen, hullet i midten av øyet. For å få den optimale mengden av lys, er hver elev justert åpne eller lukke ved iris (den fargede delen av øyet) basert på mengden av lys som er tilgjengelig. Som lyset reiser gjennom pupillen, passerer den gjennom en linse som fokuserer lyset på netthinnen. Netthinnen er en lysfølsom vev som kler innsiden av øyet og reagerer med lyset for å skape kjemiske og elektriske impulser. Deretter disse impulser bevege seg langs den optiske nerven til hjernen, hvor de blir tolket i syn.

Flomax

Flomax er et merkenavn av stoffet tamsulosin, et stoff som slapper blodårene i et forsøk på å ha blod pasning gjennom dem lettere. Det er også brukt til å slappe av prostata og blære muskler slik at du kan urinere enklere. Flomax er foreskrevet i kapsler som ikke bør knuses eller tygges. I stedet bør du svelge hver kapsel helhet og ta det med et fullt glass vann. Det fungerer også bedre hvis du holder et konstant nivå av stoffet i systemet ditt, så ta det på samme tid hver dag.

Flomax Effekter på Eye

Flomax har mange bivirkninger, men en av de mer alvorlige de er dens effekt på øynene dine. Akkurat som det beroliger musklene i urinveiene, kan det slappe av muskelen som ligger i øyets iris. Dette kan sette deg i fare for intraoperativ floppy iris syndrom under kataraktkirurgi. En katarakt er uklarhet i linsen i øyet som kan la ditt syn enten svekket eller ikke-eksisterende. Det kan rettes opp under operasjonen, men hvis du tar Flomax, kan det føre til at iris å flytte under operasjonen og føre til komplikasjoner.

Komplikasjoner

Øynene er delikate, intrikate organer og kirurgi på øynene er ikke uten risiko, selv når alt går etter planen. Mislykket katarakt kirurgi kan gjøre synet ditt verste enn det var i første omgang. Intraoperatvie floppy iris syndrom kan føre til komplikasjoner i en katarakt kirurgi, for eksempel lengre utvinning tid eller mer smerte, så vel som liten eller ingen syn forbedring.

Forebygging

Du bør alltid informere helsepersonell om alle reseptbelagte og over skranke medisiner du tar. I mange tilfeller vil dette endre hans valg av behandlingen. Hvis du har katarakt kirurgi og tar Flomax, kan han sette deg på et annet legemiddel for din urinveisproblemer. Alternativt kan han bare vente til du er ferdig med å ta Flomax og deretter delta på øyeproblemer. I begge tilfeller bør Flomax være ute av systemet i minst to uker før katarakt tilbaketrekking er forsøkt.