Digidexo.com

Hvor mange kalorier bør kvinner forbruker hver dag?

Hvor mange kalorier bør kvinner forbruker hver dag?

Å finne ut den ideelle kaloriinntak

Den ideelle kaloriinntaket er en som ikke legger overvekt og holder metabolismen går på et sunt klipp. Michele Turcotte, bidrar ekspert for Diet Channel, sier: "For generell sunn mat, mange registrerte dietitians anbefaler å spise tre måltider og 2-3 mellommåltider." Det er flere måter å regne dette nummeret ut, inkludert online kalkulatorer og spesial skalaer som måler antall elektronisk. For å komme frem til dette tallet, tallene en person ut sine basal metabolic rate ved hjelp av vekt og høyde, multipliserer da dette med en faktor på 1.2 til 1.9 (aktivitetsnivået). De mest nøyaktige målinger kommer fra en ernæringsfysiolog eller lege som kan ta inn kontoer ulike helse og aktivitetsfaktorer for et balansert resultat.

Turcotte sier, "Kvinner trenger færre kalorier enn menn fordi de har mindre muskler og forbrenne mindre kalorier i løpet av dagen." Ideelt sett bør kvinner spise 300 til 500 kalorier per måltid, med to snacks som har en maks kalori mengden av 200 kalorier. Disse beløpene er lavere for kvinner som er i stor grad stillesittende og høyere for aktive damer. Kvinner bør også spise mer kalorier i løpet av svangerskapet til drivstoff kroppens økte krav til energi og næring.

Kvinners kaloriinntak for vekttap

Et sentralt punkt til vekttap er å begrense kaloriinntaket slik at den faller under anbefalt vedlikehold beløpet. Men, er det ikke godt å gå for lavt, siden kroppen tror da at det er sultne, utløser bevaring av kalorier og nedbryting av muskelvev. De beste kildene til kalorier er fiber-rik mat og rene proteiner. Ifølge helse forfatter Kelley Herring, "Økologiske grønnsaker og lite sukker frukt som er pakket med fiber krever mer" behandling "av kroppen, noe som betyr flere kalorier blir brent under fordøyelsen." For å få mest mulig protein og fiber, prøv høyt fiber whey protein pulver og rister, blandet med et utvalg av sunn mat.