Digidexo.com

Mat for en sår Diet

Ulcerøs kolitt er en lidelse som påvirker slimhinnene i tykktarmen er fôr. Fôret blir betent og utvikler sår og fører til smerte, gass og blodig diaré. Et riktig kosthold er helt avgjørende for å redusere symptomer og smerte.

Mat Journal

Det er ikke en diett for hver person som lider av magesår. Forskjellig mat forårsaker varierte reaksjoner. Noen mennesker er følsomme for meieriprodukter, mens andre kan ikke lett å fordøye gjær. Det beste løpet av handlingen er å starte en food journal. Record alt du spiser og symptomene du opplever etterpå. Også registrerer tiden på dagen og humøret. Dette er svært viktige detaljer for å rapportere for legen din. Sjekk posten din og se etter et mønster av fakkel-ups. Unngå disse matvarene og se om symptomene dine bedre. Være bevisst på at meieriprodukter, gluten, og mais er i mange matvarer. Sjekk ingrediens etiketter. Du kan finne gluten i alt fra ketchup til daglig supplement piller.

Diet

Lag et måltid plan som inkorporerer mye grønnsaker og fiber. Du kan dampe eller mos grønnsakene for å gjøre dem mer utholdelig. Hold deg unna stivelsesholdige matvarer som poteter. Den beste dietten er lav på karbohydrater og høy i vegetabilsk protein uten fett eller meieriprodukter. I stedet for meieri prøve alternativer som soya eller ris ost. Det er mange merker som kan være kjøp på mange dagligvarebutikker. Fisk, skinn kylling og kalkun er akseptable kilder til protein. En enkel oppskrift som har alt du trenger er bakt fisk i bakepapir. Ta et ark med pergament papir og legge ned grønnsaker som spinat eller brokkoli og en hakket hvitløk fedd. På toppen av dette laget, skje noen hele hvete couscous. Legg fisken på toppen og hell to ts av både over hele fatet. Nøye, brett alle sider og stek den i ovnen ved 350 grader i 20 minutter. Inkluder hvitløk i så mange måltider som du kan. Den har fantastisk healing og antibiotiske egenskaper som dreper virus og helbrede din kolon fôr.

Matvarer for å unngå

Avstå fra å drikke kullsyreholdig drikker, koffein og alkohol. Alle disse sette unødig stress på tykktarm og immunitet. Ikke spis noe rødt kjøtt, raffinert sukker eller bearbeidet mat. Unngå fast food som pesten. Nesten alt er stekt, noe som kan skade kroppen din. Ved å spise frukt, pass på at du ikke har en tom mage. Sure frukter som tomater, appelsiner, sitroner og grapefrukt bør unngås. Drikk ca 10 8-unse glass vann om dagen for å tømme ut giftstoffer. Ta vare på magen sår betyr å gjøre noen endringer i kostholdet og bli klar over hvilke matvarer forårsake symptomer. Spise riktig mat for å gi kroppen en sjanse til å helbrede.