Digidexo.com

Air Force Eye Øvelser

Air piloter ofte føler belastningen på øynene på grunn av lengre perioder med fokus på operativsystemene i cockpit. Symptomene på overanstrengelse av øynene spenner fra tåkete syn til svimmelhet og kvalme. Dette kan forstyrre utførelsen av jobben, hvor synet er en viktig del av pilotering. For å redusere disse bivirkningene, bør piloter utfører akrobatiske øvelser i 2-3 minutter hver time for å styrke musklene og øke linse fleksibilitet.

Fjern og nær Focus

Å forbedre øye fleksibilitet, plassere tommelen seks inches bort fra dine øyne på linje med nesen. Ta en langsom, dyp pust mens du titter på tommelen. Slå blikket til et objekt minst 10 meter unna. Ta en annen puster inn og ut. Hver gang du puster inn, skifte fokus mellom tommel og langt objekt. Gjenta 15 komplette sett.

Prakke

Slapp din visjon ved å prakke. Gni hendene sammen i 15 sekunder raskere for å skape friksjon. Forsiktig kopp håndflatene over øynene dine uten å berøre dem. Du kan hvile albuene på et bord for støtte. Sitt stille i 2 minutter for å oppdatere synet ditt, og ditt sinn.

Skanning

Skanning kan hindre øyemusklene fra slitsom etter lengre perioder med stirrer. For to minutter, skanne objektene rundt deg i en flytende bevegelse. Sørg for å puste fullt, og slappe av alle musklene i ansiktet. Prøv å ikke fokusere på noen ting, og gi slipp på noen spenning du kan holde.