Digidexo.com

Hvordan kjøpe Generic Flomax

Fra oktober 2009 vil Flomax være tilgjengelig i generisk form, som kalles Tamsulosin. Denne medisinen er en "alpha blocker", som kan hjelpe menn med forstørret prostata. Medisinen gjør at blære og prostata muskler til å slappe av, noe som kan bidra til å gjøre det lettere å urinere. Imidlertid er branded versjon relativt dyrt, noe som kan være en motgang for noen mennesker. Her er noen tips for å kjøpe generisk versjon av Flomax.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din om dine alternativer. Hvis du trenger å bytte til et billigere legemiddel før i oktober 2009, Cardura og Hytrin er begge tilgjengelig i generisk form og koster mellom $ 13 og $ 22 i måneden. Dette er alfablokkere, som kan være effektive i å kontrollere symptomene på en forstørret prostata.

Fyll en resept for Tamsulosin. Starter 1 oktober 2009, kan du få denne generisk legemiddel, som fortsatt krever en resept. Dette vil redusere kostnadene for medisiner, spesielt hvis du ikke har helseforsikring.

Finn ut om du ønsker å bruke et nettapotek eller et lokalt apotek. Mange foretrekker et nettapotek fordi de ikke trenger å forlate sine hjem. Men hvis du er nesten ute av medisiner, er det best å besøke ditt lokale apotek.

Sjekk ut resept assistanse programmer. Flomax kan koste opp til $ 120 uten resept forsikring. Og selv om kostnaden av generisk Flomax (Tamsulosin) er en brøkdel av den merkede medisiner, kan du være i stand til å få resept assistanse. Sjekk ut Prescription Assistance Program (se Ressurser), som tilbyr gratis og lave kostnader medisiner for å kvalifisere enkeltpersoner.

Tips og advarsler

  • Snakk med legen din om bivirkninger. Som med alle legemidler, har generisk Flomax potensielle bivirkninger, som inkluderer svakhet, søvnvansker og rennende nese.
  • Ikke glem å ta dosen din før sengetid. Dette kan redusere forekomsten av svimmelhet.