Digidexo.com

Unn Migrene med naturlig progesteron

Mange kvinner har migrene som følge av lave nivåer av progesteron i kroppen eller en feilaktig balanse mellom østrogen og progesteron. Noen ganger progesteron kan hjelpe til med å behandle disse hormon migrene. Naturlig progesteron kan være et bedre alternativ enn reseptbelagte stoffet form kjent som progestin. Det er ofte ingen bivirkninger når det brukes i små doser. Naturlig progesteron kan være svært effektiv i behandling av enkelte hormonelle migrene og andre PMS og relaterte symptomer hos kvinner. Det er viktig å bruke naturlig progesteron riktig for de beste og sikreste resultat.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med legen din dersom du vurderer å bruke en naturlig progesteron produkt som ikke krever resept. Du kan rådføre deg med legen som behandler din migrene eller med gynekolog.

Skriv ned ganger når du opplever migrene hodepine. Den tiden av måneden når du har migrene påvirker hvordan du bør behandle migrene med naturlig progesteron krem. Finne ut om migrene er utbredt rundt tidspunktet for eggløsning, eller om de følger de andre PMS symptomer.

Bruk naturlig progesteron krem for migrene knyttet til eggløsning ved å bruke krem på de to dager før forventet eggløsningsdagen. For de fleste kvinner, betyr dette å påføre kremen rundt dag 12 i menstruasjonssyklusen. Progesteron krem ​​bør bli tatt i bruk de siste 14 dagene av syklusen din hvis din migrene ser ut til å sammenfalle med PMS symptomer.

Eliminer så mange xenoestrogens som mulig fra ditt liv etter å bestemme mønsteret av migrene og det beste løpet av naturlig progesteron behandling. Xenoestrogens er kjemikalier som kan gå inn kroppen din fra en rekke kilder, inkludert maten du spiser og luften du puster (se Ressurser). Kroppen din reagerer på disse komponentene som om de er østrogener. Hvis du begynner å ta naturlig progesteron før du gjør dette, kan du oppleve en økning i din hodepine. Faktisk, kan eksponering for altfor mange av disse ikke naturlige stoffer negere noen positive resultater du ville se fra å bruke naturlig progesteron. Xenoestrogens er funnet i kjøttprodukter hvor dyrene ble gitt østrogeninneholdende elementer for å øke størrelsen. En annen vanlig kilde til disse stoffene er i p-piller.

Les alle instruksjonene nøye før du bruker naturlig progesteron produktet. Hvis du kjøper de naturlige progesteron produkter fra en helsebutikk eller alternative terapier butikken, diskutere produktet med helseeksperter ansatt i butikken.

6. Snakk med din lege om naturlig progesteron alternativer. Naturlig progesteron er tilgjengelig i andre enn kremer former. For eksempel er det pilleformer av dette hormonet. Hvis du har blitt prøver naturlig progesteron uten resultater, må du snakke med legen din om å prøve en resept dose av naturlig progesteron.