Digidexo.com

Residential Water behandlingsmetoder

Residential Water behandlingsmetoder


Det en rekke produkter tilgjengelig på markedet for behandling av vann fra springen. Hvilke av disse systemene er best avhenger av hva problemet du håper å ta med et behandlingssystem. Bare destillasjon avtaler med alle de potensielle problemene med bolig vann. Kostnaden er også en vurdering, som noen kanskje være villige til å bruke nesten tusen dollar for å behandle hver dråpe vann som brukes i huset med UV-stråling.

Hvorfor Unn Residential Water?

Vann fra springen er ofte tenkt på som trygt å drikke. Men noen ganger på grunn av ulykker eller uaktsomhet, det er ikke alltid tilfelle. Washington, DC, for eksempel, har lidd av en krise av solide og giftige forurensninger i sine vannforsyninger i flere år, på grunn av vanstyre og forsømmelse av byens vann infrastruktur. Biologiske forurensnings skremmer ikke er ukjent i mange områder av USA I tillegg er noen mennesker bare ikke liker smaken av den kjemiske tilsetningsstoffer benyttet i vannet for å drepe mikroorganismer.

Ultrafiolett Treatment

En populær behandling er å bombardere vann med tung ultrafiolett (UV) stråler. UV-stråler ødelegger DNA og, mens det kanskje ikke dreper mikroorganismer, vil det stoppe dem fra å reprodusere. Som dramatisk curtails virkningen av eventuelle infeksjoner, vanligvis til det punktet av å være ubetydelig. UV-behandling må kombineres med filtrering for å fullt rense vann. Et hjem UV vannbehandling system vil koste mellom $ 150 til $ 800, avhengig av om det er en counter-top renser, eller ment å behandle alt vann som brukes i hjemmet.

Carbon Filtrering

Den eldste filtreringssystem er fortsatt i bruk, selv i husholdning filtre som de laget av Pur eller Brita. De bruker egenskapene til kull for å trekke urenheter ut av vannet. Disse er på sitt beste når du fjerner faste stoffer og kjemikalier fra vannforsyninger. Men omvendt osmose er også effektiv mot mikroorganismer. Derfor kan filtreringssystemer må bli kombinert med behandling med et UV-system eller med kokende å være fullt effektive. Den største kraft av karbon filtrering er at det er billig. Et filter mugge og boksen i erstatning filtre koster bare $ 30.

Destillasjon

Countertop stillbilder er nå tilgjengelig. Disse stills kombinere fjerne fysiske, kjemiske og biologiske forurensninger fra vann. De virker ved første kokende vann til damp, og deretter kjøling at damp tilbake i vannet for samlingen. Forurensningene er igjen. Ulempen med hjemme destillasjon er at det tar tid. En typisk benkeplate destillatør kan behandle 1 til 3 liter vann over natten. En elektrisk countertop enhet koster mellom $ 300 og $ 400.

Koke og kjemikalier

De to klassiske alternativer for bolig vannbehandling er fortsatt lett tilgjengelig. Kokende vann i flere minutter vil drepe alle mikroorganismer, mens setter noen dråper klorin i en 5 gallon mugge med vann vil gjøre det samme. Men heller ikke mye om faste eller kjemiske forurensninger og bruk klor blekemiddel etterlater en forferdelig smak.