Digidexo.com

Streptokokker Sykdommer

Streptococcus er genomet for en gruppe bakterier som vanligvis finnes på huden. Når en pasient har et kutt, skrap eller traume åpning på huden, bakterier går inn i vevet og forårsake sykdom. Streptococcus bakterien er runde, Gram-positive anaerobe som er brutt inn i grupper. Gruppe A og B av streptokokker bakterier er ansvarlig for mange menneskelige sykdommer.

Tonsilitis

Streptokokker invadere mandlene og danne hvite flekker på baksiden av halsen. Den tonsilitis infeksjon kalles vanligvis "halsbetennelse." Infeksjonen er svært smertefullt, og det har også symptomer på feber og gikk ned i vekt på grunn av smertefull å spise.

Nekrotiserende fasciitt

Nekrotiserende fasciitt er en farlig infeksjon som streptokokker invadere bløtvevet under huden. Bakteriene forlate puss og ødelagt, døde celler som den beveger seg langs kroppen. Dette er også sykdommen kjent som "spiser kjøtt bakterier."

Revmatisk feber

Revmatisk feber er et resultat av dårlig behandlet tonsilitis forårsaket av Streptococcus. Sykdommen forårsaker endokarditt, som er en fast tilstand som ødelegger hjerteklaffer. Revmatisk feber er vanlig i utviklingsland som har dårlig tilgang til medisinsk hjelp.

Toxic Shock

Toksisk sjokk-syndrom er en sykdom som normalt påvirker menstruerende kvinner. Selv om det er vanlig med bruk av tamponger, kan det påvirke kvinner og barn, så vel. Super absorberende tamponger igjen i stedet for lange perioder av gangen tillate for bakterievekst og infeksjon. Pasienten har en hurtig fall i blodtrykket, feber og beslag.

Lungebetennelse

Lungebetennelse forårsaket av Streptococcus kalles pneumokokker. Det kan også være en bivirkning av feil behandling av tonsilitis. Bakteriene invaderer lungene og kan gå inn i sentralnervesystemet, forårsaker hjernehinnebetennelse. Dette er vanlig blant små barn.