Digidexo.com

Infant Skin Disease

Spedbarn kan få en rekke hud sykdommer, og noen er mer vanlig enn andre. Du kan behandle de fleste typer spedbarn hudsykdommer på egen hånd, men noen krever reseptbelagte medisiner. Ring legen din med eventuelle bekymringer, og hvis en bestemt hud sykdom er ledsaget av andre symptomer, som feber (se Referanse 2).

Cradle Cap

Seboreisk eksem fører vugge cap hos spedbarn. Den er karakterisert ved å skalere og flassing hud, oftest i hodebunnen, ifølge drgreene.com. Det kan spre seg til andre områder av kroppen, slik som ansikt og hals, hvis det går ubehandlet. Bruk en liten pensel til å forsiktig skrape skalaene når du sjampo babyens hår. Hvis vugge cap vedvarer, kan du prøve en sjampo som er spesielt utviklet for seboreisk eksem, for eksempel Selsun Blå (se Referanse 2).

Bleie utslett

Bleie utslett er en vanlig og er forårsaket av fuktighet på spedbarnets bunnen kombinert med bleie gni mot huden hennes. Bruk engangsbleier, og endre dem ofte. Hvis du ikke har planer om å endre barnets bleie for en lengre periode, for eksempel over natten, bruke en bleie krem ​​for å bidra til å blokkere fuktighet fra siver inn i huden og forårsaker et utslett. Eksempler inkluderer Desitin Night og A + D salve (se Referanse 2).

Eksem

Atopisk dermatitt eller eksem, er forårsaket av en immunforstyrrelse i ditt barns hud, ikke nødvendigvis en allergi. Bruk mild såpe og lunkent vann under bad tid. Påfør en baby fuktighetskrem etterpå, for eksempel Aquaphor. Hvis utslettet ikke rydde opp, se din lege for en resept salve (se Reference 3).

Erythema Toxicum

Erythema toxicum er en type utslett som er vanlig blant spedbarn som er noen dager gammel, ifølge drgreene.com. Dette utslett kommer i form av røde flekker med humper i midten. Erythmea toxicum klarner opp på egen hånd etter flere dager uten behandling (se Referanse 2).

Prickly Heat

Stikkende varme er også kjent som varmeutslett eller miliaria. Svette fra overskuddsvarme fra kroppen utvikler seg til et utslett i foldene av huden hans, der fuktigheten er fanget. Avstå fra å bruke for mye fuktighetskrem, da dette gjør stikkende varme verre. Ikke overdress spedbarn, og sørger for at ditt hjem har en behagelig temperatur (se Referanse 2).

Stafylokokk Scalded Skin Syndrome

En stafylokokkinfeksjon er livstruende og er preget av et sviende rødt utslett som er ledsaget av feber, frysninger og massive hud peeling i spedbarn. Hvis du mistenker stafylokokk skåldet hud syndrom, ringe legen din umiddelbart. Behandlingen innebærer vanligvis sykehus samt antibiotika (se referanse 1).

Gjær infeksjon

En gjær infeksjon ser ut som en bleie utslett, men går ikke bort med typiske bleie utslett behandlinger. Også, i motsetning til bleieutslett, gjærinfeksjoner har en tendens til å oppstå i de folder i huden, slik som låret. En gjær infeksjon kan også utvikle seg i nedre mage. Utslettet kan ha kviser i det. Spør barnelege om bruk av en over-the-counter salve, for eksempel mikonazol eller klotrimazol. Hvis gjær infeksjon er alvorlig, vil legen sannsynligvis anbefale en resept, slik som nystatin (se Referanse 2).