Digidexo.com

Instruksjoner for Digital Ear termometer for en baby

Instruksjoner for Digital Ear termometer for en baby


Digitale øret termometre er svært populære blant foreldre, for å ta en baby temperatur. Også kalt tromme termometre, blir de betraktet mindre nøyaktig enn standard digitale muntlige eller rektalt termometer. Med litt trening, imidlertid, og når det brukes bare på babyer eldre enn 3 måneder, øretermometre kan gi en forelder en god idé av barnets temperatur. Digitale øret termometre brukes ofte med eldre babyer, småbarn, barn og voksne i hastehelseinstitusjoner, på grunn av sin brukervennlighet. De regnes for å være mer behagelig for disse pasientene.

Instruksjoner for Digital Ear termometer for en baby

Slå på den digitale øre termometer, i henhold til produsentens instruksjoner. Hvis det er nødvendig, eller anbefalt av produsenten, rengjøre og desinfisere termometeret.

•  Plasser tuppen av termometeret forsiktig inn babyens øregangen til den infrarøde sonde sitter helt i øret. Vær forsiktig med å bruke mer press enn nødvendig i å plassere sonden inn i øregangen, for å unngå alvorlige skader. Følg produsentens spesifikasjoner for nøyaktige probe plassering og øregangen dybde.

•  Trykk på "Les", "Temp" eller noen annen type probe aktivere knappen på termometeret, som er oppført i instruksjonene.

Hold sonden i øregangen mens den leser babyens temperatur. Vent til termometeret for å indikere at en leser har blitt registrert. Dette trinnet kan variere mellom produkter.

Ta termometeret fra babyens øre. Spill temperaturavlesningen fra det digitale termometeret displayet. Hvis du får en feilmelding, ta kontakt med de trykte instruksjonene.

Hint

  • Ifølge MayoClinic.com nettsted, bør du kontakte lege dersom din 3 mnd eller eldre barnet har feber på opp til 102 grader Fahrenheit. Ring hvis han er sløv, ubehagelig eller hans feber svarer ikke til over-the-counter medisiner og varer mer enn 24 timer.
  • Følg alltid termometeret produsentens advarsler og spesifikasjoner for å unngå helsefare eller skade babyen.