Digidexo.com

Alex Jamieson Detox Diet

Alex Jamieson er en holistisk helse rådgiveren og personlig kokk. En utdannet ved Institute for Integrative Nutrition og New Yorks Natural Gourmet Cookery School, Jamieson publiserte "The Great American Detox Diet" i 2005 og har siden dukket opp på mange tv-serier, blant annet "Oprah" og "The National Health Test" med Bryant Gumble og også i den velkjente dokumentaren "Super Size Me". Jamieson program hjalp dokumentaren regissør og stjerne Morgan Spurlock angre skadevirkningene av å spise bare rask bra for 30 dager. Les videre for å finne ut mer om Jamieson åtte ukers detox diett.

Uke One - Vann

Den første uken av Jamiesons detox diett fokuserer på riktig fuktighet og dens kobling til sult. Detoxers vil lære hvordan forbruker nok vann kan bidra til å forsinke aldringstegn, anspore vekttap og forebygge sykdom. Jamieson anbefaler å drikke minst 10 glass vann om dagen.

Uke Two - Sugar

Den andre uken av dietten adresser sukker og dens negative innvirkning på helsen din. Jamieson anbefaler naturlige søtningsmidler som agave, dato sukker og brun ris sirup i motsetning til raffinert sukker og forteller Kosten hvordan å håndtere cravings for søtsaker. En strategi Jamieson espouses for å tilfredsstille en søt tann sunt er å inkludere søte grønnsaker i måltidene dine.

Uke tre - Koffein

Jamieson oppfordrer dieters å forvise koffein helt. Hennes diett boken introduserer leserne til mat som gir energi naturlig. For eksempel, hevder Jamieson at enzymer og vitaminer i grønne blader og spirer vil bidra til å øke energi.

Uker fire og fem - Fett og Karbohydrater

Jamieson ikke ringe for å fullstendig eliminere fett og karbohydrater fra kosten. Snarere trekker hun et skille mellom god og dårlig fett og karbohydrater, og oppfordrer dieters å konsumere gode fettstoffer som et vekttap strategi og en måte å øke energi. Jamieson understreker viktigheten av karbohydrater som er høy i fiber og ikke har en dramatisk innvirkning på blodsukkeret, slik som brun ris, hirse, linser, kidneybønner, kikerter, poteter og havre. Hun råder dieters å slutte å spise raffinerte karbohydrater som hvitt brød eller ris. Godt fett er ekstra virgin olivenolje, samt kokosolje og sesamolje.

Uke Six - Proteiner

Jamieson konsentrerer seg om å finne proteinporsjonsstørrelsen som vil hjelpe deg å opprettholde mental årvåkenhet og fleksibilitet. Hun bruker også proteiner som en måte å kontrollere sulten. Som Jamieson er veganer, skyr denne spise program animalske proteiner, som kjøtt og meieriprodukter. I stedet anbefaler Jamieson nøtter, frø, bygg, couscous, quinoa og bønner.

Uker sju og åtte - Miljø og Engasjement

Den syvende og åttende ukene av Jamieson plan ikke fokusere på mat. I stedet uke syv fokuserer på hvordan miljøgifter og kjemikalier kan redusere energinivået og øke stress. For eksempel anbefaler Jamieson bli kvitt plast i hjemmet. Jamieson viser leserne hvordan å omskape sine omgivelser på en positiv måte. Uke åtte løser problemet på engasjement, og hvordan du kan få henne til å planlegge en del av din livsstil snarere enn et forbigående innfall.