Digidexo.com

Urter for en aktiv skjoldbruskkjertel

Ifølge Dr. Kristen O'Dell av Bedford Naturmedisin Clinic, "Det er 27 millioner amerikanere diagnostisert med skjoldbrusk sykdom." Mange av de som er inkludert i dette tallet lider med underactive skjoldbruskkjertelen, eller "hypotyreose". Den skjoldbrusk er en liten, sommerfugl-formet organ som ligger i halsen. Den brukes av endokrine system for å administrere alle dine viktige kroppsfunksjoner, inkludert hormonelle nivåer. Foruten å erstatte den manglende skjoldbruskkjertel hormon med en syntetisk formel, kan du øke kroppen din ved hjelp av urter.

Bladderwrack

Et organ som mangler thyroid hormon ikke har nok jod i systemet. Bladderwrack, en undersjøisk urt, er lastet med jod. Dette tang er høstet fra Nordsjøen i tilknytning til Nord-Europa. Etter slakting blir tang høstet, tørket og banket inn en formel som passer for kapsel forbruk. Denne urte supplement vil hjelpe folk med underactive thyroids som følge av lav jod. Personer med hypotyreose forårsaket av noen annen faktor kan ikke se mye nytte av å bruke blæretang. Dette tang supplement tas en eller to ganger om dagen med et glass vann. Merk: Herbal kosttilskudd er ikke overvåket av FDA for deres effektivitet eller konsistens, så bruk et merke som du er kjent med og stoler på.

Coleus Forskohlii

Coleus forskohlii kommer fra mynte familien, og vokser i subtropiske land, inkludert Union of Myanmar (Burma), Thailand og India. Forskere tar en titt på Coleus som potensiell behandling i en rekke helseproblemer, en av dem blir underactive skjoldbruskkjertelen. De kjemiske komponentene i coleus foreslår urten kan øke i skjoldbruskkjertelen hos noen pasienter. Ingen studier er ennå avgjørende med hensyn til eventuelle fordeler av Coleus i skjoldbruskkjertelen behandling. Denne urte supplement kommer vanligvis i kapsler som skal tas to ganger om dagen.

Vegetabilske Roots

En av de mest elskede urter i kjøkkenskapet er persille. Bladene av persille anlegget er deilig å legge til ethvert måltid, men persillerot kan ha spesielle urte fordeler for skjoldbruskkjertelen. Persille er også kjent som et vanndrivende og avføringsmiddel. Legg frisk persille til din ukentlige menyen, og ta persille kosttilskudd eller bruke persilleolje. Persillerot er grunnen til oljen av vegetabilsk utvinnes. Den persilleolje blir så satt inn i gelkapsler eller bakken, og selges i tablettform. Andre rotgrønnsaker som kan være gunstig er reddik og nepe røtter. Legge til disse urter og grønnsaker i kostholdet ditt kan øke din skjoldbruskkjertelen.