Digidexo.com

Hvordan redusere Hirsutisme

Hvordan redusere Hirsutisme


Hirsutisme er en medisinsk tilstand som forårsaker overflødig hår til å vokse på kvinners ansikter, kister, bryster og mage. Håret har en tendens til å være grov og mørk og tilstanden er mer utbredt blant kvinner i Midtøsten, Sør-Asia og Middelhavet avstamning. Hirsutisme kan også skyldes en rekke faktorer, inkludert Cushings syndrom, svulster, visse medisiner eller genetisk predisposisjon. Redusere effektene av hirsutisme kan oppnås på en rekke måter fra reseptbelagte medisiner til homøopatiske midler.

Bruksanvisning

•  Gå til legen din for å finne den underliggende årsaken til hirsutisme. Legen din kan foreskrive en muntlig eller aktuelle medisiner for å behandle symptomene. Ta som anvist.

Spis minst seks porsjoner med antioksidant frukt og grønnsaker hver dag. Blåbær, tomater, spinat og squash alle inneholder kraftige antioksidanter, som forbedrer immunforsvaret og hjelper deg å opprettholde en sunn vekt. Vekt er en medvirkende faktor i symptomer på hirsutisme.

Øvelse daglig for å redusere vekten. Overvekt kan bidra til hirsutisme ved å øke nivåene av androgen i kroppen. Sikt i minst 30 minutter med moderat til intens trening, fem dager i uken.

Ta 160mg av Saw Palmetto to ganger daglig. Denne urten bidrar til å senke androgen (mannlig hormon) nivåer i kroppen.

Ta 20 til 40 mg ærbar treet ekstrakt daglig, før frokost. Denne urten har anti-androgene egenskaper.

Ta 20 til 40 mg of Black cohosh pakke daglig. Denne urten bidrar til å redusere mannlige hormoner i kroppen.

Forskning hårfjerning teknikker for å finne den beste metoden for deg. Hår kan fjernes ved barbering, napping, voksing, elektrolyse eller kjemisk hårfjerning. Disse teknikkene er ideelt hvis du ikke kan ta reseptbelagte medisiner, eller hvis ingen underliggende medisinsk tilstand som er forbundet med hirsutisme er funnet.

Tips og advarsler

  • Alltid konsultere legen din før du tar noen urte medisiner. Disse urtene kan ha farlige interaksjoner eller bivirkninger.