Digidexo.com

Hva er Pycnogenol Tatt etter?

Pycnogenol er en naturlig, alternativ løsning til mange over-the-counter medisiner som oppfyller behovene til både menn og kvinner. Dette århundregamle rette er sertifisert Kosher og halal, og har tjent generelt anerkjent som Safe (GRAS) status. Det er et meget ønsket produkt på grunn av resultatene av omfattende forskning utført over mange år.

Fakta

Pycnogenol er en naturlig planteekstrakt fra barken på den franske maritim furutreet, som vokser utelukkende langs kysten av sørvest Frankrike. En blanding av bioflavonoider, som catechin og fenoliske fruktsyrer, og oligomeriske proantocyanidiner (OPCs) utgjør dette tillegget.

Historie

Den helbredende krefter av furu bark har blitt brukt i århundrer. Det antas at i 1535, ble den franske oppdagelsesreisende Jacques Cartier og hans mannskap lider av dødelig skjørbuk og ivaretatt av lokale innfødte. Etter å ha drukket forberedt concoctions avledet fra barnåler og bark, ble de restaurert tilbake til helse.

Betydning

Dette produktet har tiltrukket seg mye vitenskapelig oppmerksomhet på grunn av det faktum at den har gjennomgått innholdsrik kliniske og eksperimentelle studier for å undersøke effekter på menneskekroppen. Pycnogenol tillater forskere å bekrefte eksperimenter av tidligere studier fordi det konsekvent inneholder samme mengde bioflavonoider og procyanidins. Dette har lykkes tillatt studier i sikkerhet skal være ferdig i løpet av de siste 35 årene.

Funksjon

Pycnogenol er inkludert i mer enn 700 kosttilskudd, kosmetiske produkter og funksjonelle matvarer og drikkevarer rundt om i verden. Du finner den i helsekostbutikker, apotek, supermarkeder og på internett i en rekke nettsteder.

Betraktninger

Før du tar Pycnogenol, bør du sjekke om du er allergisk mot noen av komponentene. Du bør også ta dette med måltider eller etter måltider for å hindre eventuelt ubehag i magen.

Fordeler

Det finnes ulike gunstige effektene av Pycnogenol bekymring kardiovaskulær helse, slitasjegikt, hudpleie, kognitiv funksjon, diabetes helse, betennelser, sports ernæring, astma og allergi lettelse og menstruasjonsforstyrrelser.