Digidexo.com

Hyperhidrose Symptomer

Hyperhyrdosis er en tilstand som er mer kjent som overdreven svetting. Hyperhydrosis kan være en pinlig og sosialt ødeleggende tilstand. The Mayo Clinic advarer at hyperhydrosis kan føre folk til å bli mangelfull, ikke bare sosialt, men det er en mulighet for at yrkesmessig og pedagogisk utvikling kunne lide også. Tilstanden er diagnostisert ved å undersøke personens medisinske historie, og av en fysisk undersøkelse med en lege.

Identifikasjon

Personer med hyperhydrosis ikke klarer å kontrollere sine svette, og de kan svette en god del selv i det kalde været. Det kan være en tilstand som opptrer ved tilfeldige punkter på kroppen, over hele kroppen på samme tid, eller bare i visse lokaliserte deler av kroppen slik som armhulene eller ansiktet. I mange tilfeller, hyperhidrose starter når personen er veldig ung, og det er en reaksjon på ytre stimuli som frykt eller sinne.

Effekter

Den vanligste, og opplagt, symptom på hyperhydrosis er overdreven svetting. Overdreven svetting er preget av svette som soaks helt gjennom klær selv på svært kjølige dager. Det kan synes først og fremst på håndflaten eller hendene, eller på pannen. Det kan også slå håndflatene hånden en blå farge, mens du er svett. Hvis din svette er forstyrrende for din normale daglige aktiviteter, så det kan bli klassifisert som hyperhyrdosis.

Potensial

Hyperhydrosis kan skille seg fra normal og sunn svetting med andre symptomer. I noen tilfeller kan huden vende en lys rosa farge, og det kan være ekstremt fuktig og mykt å ta på. Hvis det oppstår tilstanden i føttene, kan det føre til at fotsålene å begynne å knekke. I noen tilfeller kan hendene eller toppen av føttene blir skjellet og huden kan begynne å skalle av.

Forebygging / løsning

Å behandle hyperhidrose, er mange metoder som brukes. Leger kan foreskrive en sterk antiperspirant som inneholder aluminium klorid. En elektrisk sjokkbehandling, som har vist suksess i å bekjempe tilstanden, kan brukes som har en strøm som brukes på det berørte området en gang om dagen i to uker. I ekstreme tilfeller kan legene bruke kirurgi som ville fokusere på å fjerne problem kjertler eller kutte nerver som bringer stimulering til de berørte kjertler.

Betraktninger

Ifølge Mayo Clinic, kan de fleste tilfeller av hyperhydrosis bli vellykket behandlet. Saker som er behandlet ved hjelp av kirurgi kan nyte en høy suksessrate. I situasjoner der hyperhydrosis oppstår tidlig i livet, kan det stoppe av seg selv som den personen vokser inn i voksenlivet.