Digidexo.com

Hvor trygt er Burdock Root?

Hvor trygt er Burdock Root?


Burdock root er et bredspektret medisinsk urt. Ingen kjente vitenskapelige studier på legemiddelinteraksjoner med burdock root eksisterer, selv om noen bivirkninger har vært rapportert anekdotisk. Burdock root er en grønnsak spises rå i Korea og Japan uten forholdsregel, men det har potente medisinske egenskaper og kan utløse bivirkninger.

Funksjoner

Den burdock anlegget er en biennale, 3-5 meter høy. Den har store, matt grønn løvverk med lilla globular blomster og hektet grader.

Bruksområder

Burdock rot brukes til å forbedre kroppens styrke og blod rensing. Det er også brukt i den kroniske behandling av visse sykdommer som diabetes, artritt og kreft, og slike tilstander som akne, og håravfall.

Skjemaer

Burdock root er tilgjengelig som kosttilskudd i tablett og kapsel form, samt flytende ekstrakt, pulver og te, og dens naturlige form som skiver av roten.

Betraktninger

Folk følsomme for ragweed, tusenfryd eller krysantemum kan også ha en allergisk reaksjon på burdock root. Burdock røtter ligne belladonna og søtvier (som er dødelig), så det er fare for forurensning. Skaff burdock root bare fra pålitelige kilder.

Advarsler

På grunn av burdock rot er vanndrivende effekt, kan det føre til elektrolyttforstyrrelser hos gravide og ammende kvinner og mennesker utsatt for dehydrering. Burdock root kan forstyrre hypoglycemic narkotika, anti-inflammatoriske behandlinger, litium terapi og jern absorpsjon.