Digidexo.com

Trygge Snacks til Tre mutter allergi

Trygge Snacks til Tre mutter allergi


Et tre nøtteallergi kan gjøre en stresset ut av noe så enkelt som snack tid; mange matvarer inneholder nøtter eller kom i kontakt med dem under produksjon. Til tross for at mange produkter anses utrygt for personer med tre mutter allergi, er det fortsatt en rekke smakfulle, sunne snacks som er nøttefrie. Som en generell regel, men du bør likevel alltid nøye sjekke etikettene for å være sikker på at en matvare er trygt.

Hurtig mikser

Butikk-kjøpte trail mikser er rask og praktisk snacks for folk på farten, men har de en tendens til å inneholde nøtter produkter som gjør dem uspiselige for en person med et tre nøtteallergi. Men kan du lage din egen custom trail mix rett hjemme for en trygg, enkel og velsmakende alternativ. Noen elementer du kan kaste inn i blandingen kan omfatte tørket frukt som aprikoser, nøttefrie granola, nøttefrie sjokoladebiter og gresskar eller solsikkefrø. Tilpass stien bland slik du vil, og lage en batch stor nok til å vare hele uken slik at du kan enkelt ta den og gå.

Dippers

Dippers er en enkel snack element som vanligvis krever svært lite prep tid og kan opprettes fra en rekke mutter-frie produkter. For eksempel, pita brød trekanter gjøre for en velsmakende, tre mutter allergi-vennlige snack som kan dyppes i ting som hummus; Hvis du er bekymret for en sesamfrø allergi, kan du lage din egen hummus uten tahini. Du kan også skjære opp noen friske grønnsaker som selleri, gulrøtter og brokkoli og dyppe dem i kremost eller salat dressing, eller du kan skjære opp frisk frukt som epler å dyppe i karamellsaus. Andre nøttefrie dippable elementene kan inkludere pretzel stenger, riskaker og oster, men som med andre produsert elementer, er det en god idé å dobbeltsjekke ingrediens etiketter for sikkerhet.

Bakte Varer

Innkjøp bakevarer som kjeks fra en butikk eller bakeri kan være en vanskelig prosess for personer med tre mutter allergi fordi mange av elementene kommer med forvirrende eller mangelfulle opplysninger. I stedet for å stole på prefabrikerte varer, lage din egen hjemme slik at du kan være i kontroll over nøyaktig hva som går inn i oppskriften, så vel som å være sikker på at ingen krysskontaminering oppstår. Det er nøttefrie mikser tilgjengelig i de fleste helsekostbutikker, men du kan også gjøre andre ting som ikke krever en blanding, som marshmallow ris sprø firkanter eller havregryn rosin cookies.

Frosne Treats

Tre mutter allergier kan gjøre det vanskelig å nyte frosne godbiter, som krysskontaminering er et vanlig problem i isbarer. Det finnes en rekke nøttefrie frosne godbiter du kan gjøre akkurat som hjemme, men for en kjølig, velsmakende snack. For eksempel, de fleste yoghurt varianter (med unntak av soyabaserte blandinger) er greit for personer med tre mutter allergi å konsumere, så hold din favoritt smaker i fryseren i noen praktiske yoghurt spretter. Du kan også fryse ferske fruktspyd for en sunn vri på en Popsicle, eller blande opp noen frisk frukt smoothies for en forfriskende snack tid drikke.