Digidexo.com

Hvordan behandle Lumbar Spinal stenose

Spinal stenose er definert som innsnevring av ryggraden. Når ryggraden begynner å begrense, det setter press på ryggmargen og nervene. Denne tilstanden fører til mye smerte sammen med kramper, nummenhet og noen ganger blære- og tarmproblemer. Ikke alle som har spinal innsnevring lider av de ovennevnte symptomene. Når du begynner å utvikle symptomer, de bare bli verre hvis ikke behandles.

Bruksanvisning

En øvelse. Opprettholde en sunn vekt vil bidra til å ta ekstra presset av ryggraden din, vil bidra til å lette symptomene og vil bremse progresjon av stenose. Det er viktig å være aktiv til å holde sykdommen fra å bli ødeleggende.

Fysioterapi. Å ha de riktige fysiske terapitimer vil føre til en reduksjon i smerte og vil gi opplæring, utdanning og støtte for pasienten.

Medisiner er foreskrevet for å lindre smerter og betennelser assosiert med spinal stenose.

Epidural injeksjoner. Kortison blir injisert i spinalvæsken over et på forhånd fastsatt tidsrom for midlertidig å lindre symptomer.

Surgery. Målet med ryggoperasjon er å avlaste presset på og styrke ryggmargen. Når du vurderer kirurgi, snakke med legen din om risiko og fordeler av operasjonen.