Digidexo.com

Bragg eple cider eddik ernæring fakta

Bragg eple cider eddik ernæring fakta


Apple cider eddik har blitt brukt som medisin i flere tusen år. Det er dokumentert at Hippokrates, som er kreditert som far til medisin, selv brukt og anbefalt det som et helsebistand.

Bragg selskapet

Paul C. Bragg grunnla Bragg selskapet nesten 100 år siden. Han trente gullmedalje Olympians som Murray Rose og Betty Cuthbert of Australia. Han hevdet å ha lært mange av verdens helseeksperter om økologisk mat. Bragg-selskap slagord er: "Du er hva du spiser, drikke, puste, tenke, si og gjøre."

Epler og Organic Apple Cider Eddik

Bragg Organic Apple Cider Eddik er sertifisert økologisk og er Kosher. Den inneholder spindelvev-lignende partikler, som inneholder de næringsstoffer som bibeholder de helsemessige verdier av eplene i henhold til alternativ medisin nettsiden bellaonline.com.

Fordi Bragg Organic Apple Cider Eddik er laget av økologisk dyrkede epler som er upasteurisert og vanlige, har den beholdt alle de ernæringsmessige fordelene av epler, ifølge Bragg. Den beholder også den mørke brun-oransje farge på rykende fersk eplejuice.

Ernæring Fakta

En servering størrelse av Bragg eple cider eddik er 1Tablespoon, som ikke inneholder fett, natrium, karbohydrater eller og protein. Det er 11 milligram kalium i hver servering. Kalium er nødvendig for normal nervefunksjon samt holde elektrolytter balanse.

Fordeler

Organisk behandlet eple cider eddik er et alternativ til å spise epler. Jean Carpenter, forfatter, avis spaltist og medisinske korrespondent for CNN, bekrefter at epler har store helsemessige fordeler. I sin bok, "Food Your Miracle Medicine," hun sier at "epler redusere kolesterolet, inneholder anti-kreft agenter, er anti-inflammatorisk, mildt antibakteriell, høy i fiber, er en appetitt suppressant og lindre forstoppelse."

Bragg-selskap ekko hennes funn på sin hjemmeside, sier økologisk eple cider eddik har mange helsefordeler. Selskapet hevder eddik, rik på enzymer og kalium, vil bidra til å bygge et sunt immunsystem, kontrollere vekten, hjelpe på fordøyelsen og støtte en sunn pH balanse. Selskapet antyder det er bra for lindrende sår hals og fjerne giftstoffer fra kroppen.

Hjemmelaget Energy Drink

Ingredienser:

1 til 2 teskjeer Bragg Økologisk Raw Apple Cider Eddik
1 ts av honning
8 gram destillert eller filtrert vann

Denne drinken kan serveres enten varm eller kald. Tilsett eddik og honning i vann, og bland det godt.

For å gjøre det varmt, koke vannet, og hell den i en kaffekopp over cider eddik og honning.