Digidexo.com

Hva betyr det at pekefingeren har samme lengde som ringfingeren?

Hva betyr det at pekefingeren har samme lengde som ringfingeren?


Størrelsen på ring- og pekefinger har vært grunnlaget for mer enn én studie. Forskere har forsøkt å finne ut om størrelsen forholdet mellom disse to fingre varsler en dypere problem i menneskekroppen.

Testosteron Indicator

I sin bok "Digital prosenter: En Peker til fruktbarhet, Behavior and Health," John Manning utforsket seksualitet som det er relatert til indeksen og ring finger størrelse. Han fant at testosteron eksponering in utero kan bestemmes i lengden av pekefingeren. Kortere fingrene bety mer testosteron enn i en normal fødsel.

I kvinner

Bemanning grunner til at en heterofil kvinne vil ha en pekefinger som er samme størrelse som ringfingeren. En lesbisk sin pekefinger er mye kortere enn ringfingeren.

I Menn

Menn med samme størrelse ring og indeks sifre kan være mer i kontakt med sin feminine side fordi kvinner har samme ring og pekefingeren. Disse mennene kan også være på et høyere risiko for depresjon enn andre menn.

Strøm Sign

Ifølge en studie ved Univeristy of Cambridge, England, menn med en pekefinger som er kortere enn sin ringfingeren tendens til mer konkurransedyktige, vellykket og selvsikker, og har mer testosteron pumpe gjennom kroppen sin. Derfor kan en mann med disse to sifrene like i størrelse oppfattes som gjennomsnittet, selv nonathletic, og aggressiv.

Sykdomsfri

Sykdommer som slitasjegikt, hjertesykdom og ADHD blir sett mindre hos personer med de samme størrelse indeksen og ringfinger.