Digidexo.com

Hva er de helsemessige fordelene av en oscillerende massasje?

Hva er de helsemessige fordelene av en oscillerende massasje?


Massasje er en helbredende verktøy som er blitt brukt i tusenvis av år. En oscillerende massasje gir periodiske vibrasjoner gjennom massasje maskiner. Denne typen massasje kan oppnås med et belte, stol eller madrass, avhengig av de områdene du ønsker å behandle.

Oscillerende Massasje Belt

Oscillerende massasje belter øker blodgjennomstrømningen og oksygenering, forbrenne kalorier og relaxe dype vev, ifølge Oscillerende Massasje Belt. Selskapet sier giftstoffer fjernes fra områder hvor beltet er plassert, typisk rundt midje, lår og rygg. En oscillerende massasje belter er gunstig før eller etter en treningsøkt for å løsne musklene og forebygge muskeltretthet eller smerte.

Oscillerende Stoler

Langvarig sitting kan føre til ubehag og noen ganger alvorlige ryggsmerter, særlig for kontorarbeidere. En oscillerende massasjestol slapper musklene og lindrer ryggsmerter og tretthet. Ifølge Office Chair Review, massasjestoler avlaste stress. Enkelte selskaper tilbyr dem til ansatte.

Oscillerende Massage Madrass

Ifølge Ensuena, de helsemessige fordelene av oscillerende massasje er betydelig, selv i 15-minutters økter. Oscillerende massasje reduserer kortisol, stress hormon som dreper celler som er viktige for immunitet. Madrasser med innebygd oscillerende massører hjelp med søvnforstyrrelser og med sirkulasjonsrelaterte lidelser som rastløse ben syndrom.