Digidexo.com

Hvordan bruke eteriske oljer for hår

Vakkert hår forbedrer utseendet ditt. Uansett hvordan du liker å ha håret ditt, bør det føles glatt og har en sunn glans. Disse formlene vil bidra til å fremme en naturlig glans og en sunnere hodebunn, om håret er normal, tørr eller fet. De er best brukt ved sengetid, for å tillate flere timer for ditt hår og hodebunn for å absorbere dem.

Bruksanvisning

Velg 100 prosent rene eteriske oljer bare disse tilbyr helsebringende fordeler. Etiketten vil staten "100% ren." Du finner dem på helsekostbutikker og på nettet. Dona € ™ t bruke syntetiske oljer som de ikke har de samme fordelene.

Kjøp bare sesam, hasselnøtt eller jojobaolje som er spesielt designet for å brukes til massasje. Det er spesielt raffinert og klargjort for bruk på huden. Du kan få det på helsekostbutikker og på nettet.

Velg formel som passer din hairâ € ™ s tilstand. Formula # 1 er for normalt hår, Formula # 2 er for tørt hår og Formula # 3 er for fett hår.

Gjør Formula # 1 for normalt hår. For å opprette hår olje, bland den essensielle oljen med jojobaolje. Mål to spiseskjeer (30ml) av olje i plastflaske, og deretter legge til 8 dråper timian eterisk olje, 6 dråper salvie, 6 dråper kamille, og fem dråper lavendel. Rist godt og gå til trinn 7.

Gjør Formula # 2 for tørt hår. For å opprette massasje olje, bland den essensielle oljen med sesamolje. Mål to spiseskjeer (30ml) olje i plastflasken, deretter legge til 10 dråper ingefær eterisk olje, 10 dråper bois de rose, og fem av lavendel. Rist godt og gå til trinn 7.

Lag Formula # 3 for fett hår. For å opprette massasje olje, bland den essensielle oljen med hasselnøttolje. Mål to spiseskjeer (30ml) olje i plastflasken, legg deretter 8 dråper petitgrain eterisk olje, 8 dråper sitron, og 8 av lavendel. Rist godt og gå til trinn 7.

Masser formelen inn i håret og hodebunnen. Bruk omtrent en teskje på en gang, og du kan bruke mer hvis du har langt hår. Vikle et håndkle rundt hodet og la på natten eller i flere timer for å tillate for absorpsjon. Bruke formelen tre ganger i uken til du har de ønskede resultater.

Vask håret. En naturlig shampoo er å foretrekke, tilgjengelig i helsekostbutikker, da disse er mer skånsom mot håret.

Tips og advarsler

  • Hvis du ønsker å gjøre en større gruppe med olje, bare øke proporsjonene, for eksempel en dobling eller tredobling beløpene. Den massasje olje vil holde.
  • Lagre alle oljer i et tørt og kjølig sted. Hold øyelokkene godt lukket for å hindre fordamping, og holde seg borte fra sollys.
  • For alle med sensitiv hud, fortynne essensielle oljer enda mer.
  • For ekstra glans og et snev av duft, smøre 1/4 teskje olje på håndflatene og deretter børste hendene gjennom håret ditt. Stil som vanlig.
  • Ikke bruke eteriske oljer hvis du er gravid eller prøver å bli gravid uten å få faglige råd.
  • Dersom det oppstår hudirritasjon, slutte å bruke umiddelbart.
  • Personer med pollenallergi bør være forsiktig når du bruker kamille eterisk olje, som de kan ha en høyere følsomhet for det.