Digidexo.com

Hvordan skrive en disposisjon for en medisinsk Complaint Letter

Hvordan skrive en disposisjon for en medisinsk Complaint Letter


Når du har en medisinsk klage, enten det er mot en lege, en praksis, eller et forsikringsselskap, skrive et brev er ofte en av de mest effektive middel til oppløsning. Et brev skaper en utskrift av klagen, og memorializes tilfelle at du blir bedt om det. Det er vanligvis en god idé å skissere brevet før du begynner, for å være sikker på at den inneholder alle dine viktigste punktene. Skrive en disposisjon vil hjelpe deg å fokusere på den viktigste saken. Hold viktige papirer på hånden for å referere til som medisinsk regninger og poster. Siterer fakta vil gi klagebrev validitet og overbevisende kraft.

Bruksanvisning

•  Samle nødvendig informasjon som riktig navn og adresse på sykehus eller lege. Noen praksis eies av lokale sykehus, så vær sikker på at du vet hvilken enhet til adressen. Begynn omrisset ved å liste ut fakta som du har om adressaten.

Utkast direkte uttalelser om klagen i første punktum. Forbruker Handling hjemmeside antyder siterer datoen for hendelsen, navnet på de involverte og hvor hendelsen fant sted. Hvis du skriver om mer enn én hendelse, bør du være sikker på å beskrive hver for seg.

Tenk på hvordan du vil at saken er løst. Denne informasjonen går vanligvis i tredje ledd. Skissere noen konkrete rettsmidler du ønsker, inkludert refusjon eller betaling for videre behandling. Liste dokumentasjon for å bli inkludert med klagebrevet som medisinsk regninger, poster, og all korrespondanse du har hatt med leverandøren.

Bestem på tidsrammen som du vil ha svar. Oppgi navnet på noen byråer som du har tenkt å registrere klagen din, slik som Federal Citizen Information Center, Better Business Bureau eller staten styret i Medical lisensstatusen.

Lag en liste på den endelige omrisset av elementene du trenger for å kopiere og videresende med brevet, som vil inneholde alle relevante regninger eller andre poster. Dersom klagen innebærer et produkt, inneholde en presis beskrivelse, inkludert produsent og serienummer. Ta et bilde av eventuelle skader eller feil produkt. Sørg for å lage kopier som referanse og alle adressater.

Skriv ut skjemaer levert av din State medisinske utvalget som brukes for klager mot leger og annet medisinsk personell, hvis det er aktuelt. Du kan overføre informasjon til en form og følger instruksjonene som gis av styret for innsending. Når du lese over disse skjemaene, se etter noe relevant informasjon som ikke allerede er inkludert i oversikten.

Tips og advarsler

  • Velg tid til å skrive omrisset når du er rolig og ikke drevet av følelser, og beregne god tid til å arbeide uten avbrudd.
  • Tenk om din disposisjon når den er ferdig før du slår det inn et utkast. Jo mer tid du har til å behandle dine ideer, vil den sterkere brev din være i slutten.
  • Unngå truende, lovisk språk i et medisinsk klage brev. Selv om berettiget, dette slags språk fraråder mottakeren fra å ta brevet på alvor, og kan føre til motkrav mot deg.