Digidexo.com

Urter for å fjerne Gulfarging Color Fra Gray Hair

Urter for å fjerne Gulfarging Color Fra Gray Hair


Herbal skyllinger og fargestoffer som brukes i tusenvis av år er igjen populære fordi de ikke skade håret som kjemiske fargestoffer og skyller gjøre. Bhringaraj, stokkrose, og betony er tre slike urter som gjør grått hår skinnende og fjern den stygge gul farge tydelig i noen grå hår. Urteskyllinger er effektive når de brukes over en tidsperiode og kan bli brukt så ofte som nødvendig uten å forårsake noen sterke virkninger på håret.

Bhringaraj

Denne urten er også kjent som falske tusenfryd og har mange medisinske formål. Det er ofte brukt i urtete, men gjør en fantastisk etter skylling for grå hår. Når den brukes i en lengre periode vil det fjerne den stygge gul farge ofte sett i grått hår. Du kan enten kjøpe tørket bhringaraj fra lokale urter og helsekostbutikker eller fra online urte butikker. Denne urten er også lett dyrkes i hagen din. For å gjøre skylling, plukke en håndfull av falske tusenfryd, eller legg en spiseskje eller to av tørket urt i en beholder med 3-4 kopper varmt vann som om du skulle lage te. La urtene til bratt i fem til ti minutter. Sett en sil over en annen beholder og hell te i silen. Tillate det å filtrere gjennom til den nye emballasjen. Plasser den falske daisy infusjon i en plast sprayflaske og spray det på håret etter du shampoo. Massere det inn i håret ditt, slik at det å stå i to minutter. Skyll håret ditt som du vanligvis gjør.

Stokkrose

Du kan ha Alcea rosea (stokkrose) eller andre lilla-blå blomster i hagen din. Du kan bruke disse til å fjerne den gule kastet fra grå hår. Plasser en håndfull lilla-blå kronblader i varmt vann for å starte infusjonen, som om du skulle lage te. Tillat kronbladene til bratt i fem til ti minutter før du tar dem. Hell vannet i en plastsprayflaske og spray på håret ditt. La blandingen på håret i 10 til 15 minutter før sjamponering. De naturlige fargestoffer i blomstene fjerne gul farge. Bruk denne naturlige hår skyll så ofte du vil til den gule nyansen har bleknet. Du kan bruke den daglig, eller en gang eller to ganger i uken uten å skade håret.

Betony

Betony brukes som en kur-all urt for mange sykdommer. Det er innfødt til Europa, men kan plantes i et område med et temperert klima, eller kan kjøpes fra en urte butikken enten lokalt eller online. Bratt noen friske eller tørkede betony blomster i varmt vann i fem til ti minutter. Fjern blomstene og hell i en plast spray flaske. Spray håret etter at du vasker det og la betony skyll å forbli på håret i 2-5 minutter før du skyller normalt.