Digidexo.com

Slik Cure koronarsykdom

Koronararteriene har en viktig jobb, en livslang karriere som varer så lenge hjertet ditt gjør. Deres jobb er å forsyne hjertet med blod, oksygen og næringsstoffer den trenger for å gjøre jobben sin skikkelig. Når de blir skadet eller syk derimot, er du diagnostisert med koronarsykdom. Mange mener denne sykdommen kan kureres eller reversert, og tilbyr programmer som sier dette; de er bare misvisende deg med sine uttalelser. Det er en sykdom, men at med riktig behandling og livsstilsendringer, kan bli omgjort til en godartet sykdom, og tilbyr en normal levetid med få eller ingen symptomer for de fleste pasienter.

Bruksanvisning

Slik Cure koronarsykdom

•  Slutte å røyke. Den ledende årsaken til koronarsykdom er røyking eller bruk av tobakk. Det finnes en rekke røykeavvenningsprogrammer tilgjengelig for de som ønsker å slutte.

Endre din diett. En annen måte å forbedre tilstanden til blodårene dine er ved å endre kostholdet. Base den på frukt, grønnsaker, helkorn og magre proteiner, og kutte ut mettet fett, kolesterol og natrium. Disse endringene over tid, vil gjøre en forskjell i blodårene dine og hjertet ditt.

Ta kolesterol medisiner. En av de vanligste grunnene til at folk utvikler koronarsykdom er på grunn av plakk på grunn av fettavleiringer langs veggene i blodårene. Medikamenter som senker LDL, eller dårlig kolesterol, bidra til å redusere risikoen for plakk bygger seg opp og som resulterer i, eller påskynde prosessen med, koronarsykdom.

Legg til en aspirin hver dag. Aspirin har to fordeler; først den anvendes som en anti-platlet, noe som betyr at det tynner ut blodet. For det andre er det en anti-koagulant, noe som betyr at det reduserer risikoen for blodpropper som kan blokkere en arterie og forårsake et hjerteinfarkt.

Bruk en blocker. En kalsiumkanalblokker som er. Øke blodstrømmen til hjertet bidrar til å redusere blodtrykket fordi hjertet ikke trenger å jobbe så hardt for å produsere volumet av blod selv. Kalsiumblokkere åpne koronararteriene slik at denne prosessen kan finne sted.

Få en atherectemy. I løpet av denne prosedyren, er et kateter (et tynt rør) innsatt i den blokkerte arterien sammen med flere mindre enheter. Sammen rense arteriene og fjerne oppbygging av skadelig, noen ganger dødelige, plakk.

gjennomgå bypass kirurgi. Dette er også kjent som arterien poding fordi en arterie fra et annet område i legemet fjernes og kirurgisk implantert i hjertemuskelen, utenom den skadede arterie. Dette gir en annen rute for blodet å ta når du reiser gjennom hjertet.