Digidexo.com

Slik Doner Kvinne Menneskelig Egg i Florida

Slik Doner Kvinne Menneskelig Egg i Florida


Beslutningen om å donere eggene til et par ute av stand til å ha egne barn er en stor en. Mens den økonomiske uttellingen er betydelig, prosessen med å donere tar flere måneder, noen ganger lengre og involverer invasiv kirurgi. Du blir nødt til å injisere fruktbarhet narkotika inn i deg selv i flere uker, og du blir nødt til å gjøre endringer i livsstil, som for eksempel ikke lenger ha det glass vin med middag eller samleie med partneren din. Men belønningen for å donere eggene er betydelige. Bortsett fra den finansielle belønning, vil du ha gitt til en uheldig par livets gave, en gave fra et barn som de så desperat ønsker, men kan ikke ha uten egg.

Bruksanvisning

•  Finn en fruktbarhet senter i Florida. Fruktbarhet sentre er lokalisert over hele staten, for eksempel Palm Beach Fertility Center og Center for Reproductive Medicine, som begge kan henvise deg til en donor nærmere hjemmet ditt hvis du spør.

•  Bestem om du oppfyller kvalifikasjonene for å bli en Florida eggdonor. Fruktbarhetsklinikker i Florida avvike noe i sine krav til givere, men hver har en alderskravet, og ingen er givere som er, eller var, røykere. Sjekk med din valgte fertilitetsklinikk for deres spesifikke kvalifikasjoner.

Fullfør en donor søknadsskjema. Plukke opp på din fruktbarhet klinikken eller fylle ut det elektroniske søknadsskjemaet på klinikken hjemmeside. Din søknad er gjennomgått av klinikken og, dersom de blir akseptert, vil du bli kontaktet av klinikken for å sette opp en avtale for å få en fullstendig fysisk eksamen.

Diskuter donor prosessen med legene på fertilitetsklinikk under fysisk undersøkelse. Du vil måtte gjennomgå psykologisk screening før klinikken vil matche deg med et par i behov av egg. Hvis du er gift, vil din ektefelle bli pålagt å gjennomgå psykologisk screening, så vel.

Følg alle instruksjonene du får ved fertilitetsklinikk. Du blir nødt til å ta p-piller for å matche din menstruasjonssyklus med at av mottakerens kvinne, noe som kan ta flere måneder. Du vil da bli lært opp til å injisere fruktbarhet narkotika inn i deg selv for en periode på flere uker.

Delta på alle dine ultralyd avtaler mens du tar fruktbarhet narkotika. Disse ultrasounds brukes til å overvåke dine egg og bestemme datoen eggene skal hentes. Du må sørge for transport til og fra henting, da du vil bli tungt medisinert og ute av stand til å kjøre.

Godta kompensasjon, som varierer fra selskap til selskap, men gjennomsnitt flere tusen dollar.

Tips og advarsler

  • Eggdonasjon krever kirurgi, og mens sjansen for komplikasjoner er liten, er det fortsatt risiko involvert. Diskutere risikoen grundig med legen din før du tar en beslutning om ikke å donere.