Digidexo.com

Hva som faktisk fungerer best for å senke blodtrykket?

Høyt blodtrykk bærer mange livstruende risiko, inkludert hjerneslag og hjerteinfarkt. Hindre langtidseffekter av blodtrykket ved å bli sjekket regelmessig av lege. Det er mange behandlinger som fungerer best for å senke blodtrykket, oftest involverer kosttilskudd og endringer i livsstil.

Medisinering

For noen er medisinering nødvendig å senke blodtrykket til sunnere nivåer mens den enkelte arbeider på fitness og kosthold endringer. En medisiner som brukes til å senke blodtrykket er betablokkere. Disse medikamentene åpne opp blodårene, noe som reduserer belastningen på hjertet å pumpe blod til kroppen. Tiazid-diuretika, eller vann piller, bistå nyrene i å fjerne overflødig vann og natrium fra kroppen, å senke blodtrykket og volum.

Livsstil

Endre livsstil vaner kan hjelpe deg kontroll og lavere blodtrykk, ifølge Mayo Clinic. Mange enkeltpersoner blir satt på Dietary Approaches to Stop Hypertension, eller DASH diett, som oppfordrer spise en overflod av ferske grønnsaker, frukt, magre matvarer og helkorn. Begrense fett og mettet fett kan ha en innvirkning på blodtrykket.

En av de beste måtene å redusere blodtrykket er å begrense inntak av natrium. Den anbefalte daglige beløpet er 2400 milligram; Imidlertid, er 1500 mg per dag anbefales å drastisk redusere blodtrykket. Se etter skjulte natrium i bearbeidet, frosne og hermetisert mat.

Hold vekten nede for å redusere blodtrykket. Å miste så mye av vekten har fordeler på blodtrykket, så holde seg innenfor sunne varierer avhengig av kjønn og høyde. Få 30 minutter med cardio aktivitet hver dag i uken til å senke blodtrykket og opprettholde hjerte helse.

Alternative legemidler

Ifølge Mayo Clinic, trening og kosthold er de beste måtene å redusere blodtrykket; men det finnes alternative legemidler som også kan bidra til å senke den litt mens du gjør endringer i livsstil. Hvitløk har lenge vært kjent for å være sunt for hjertet, ifølge en studie publisert i Archives of Internal Medicine. Ta hvitløk kosttilskudd som finnes i detaljhandel eller helsekostbutikker regelmessig eller innlemme frisk hvitløk i måltider utover dagen.

Omega-3 fettsyrer er også gunstig for hjertet, spesielt for de som har hjerte-og karsykdommer eller står i fare for å få det, ifølge American Heart Association. Spis fisk som laks, albacore tunfisk eller innsjø ørret minst to ganger i uken for helsemessige fordeler. Hvis du ikke liker fisk, kan du også ta et omega-3 tilskudd hver dag for å redusere hjertesykdom eller relaterte plager.