Digidexo.com

Hvordan forebygge skader i Cardio Kickboxing Class

Hvordan forebygge skader i Cardio Kickboxing Class


Cardio kickboksing er en høyintensiv trening som kan gi deg gode resultater. Ikke bare tilbyr det utrolig kalori-brenning potensial, men det er også veldig gøy. Instruktører generelt bringe en masse entusiasme og høy energi musikk for å hjelpe deg å komme i bevegelse. Ettersom dette er en høy-effekt trening, er det viktig at du beskytter kroppen din i klassen. Her er noen måter å forebygge skader i cardio kickboksing klasse.

Hvordan forebygge skader i Cardio Kickboxing Class

Ankom klasse noen minutter for tidlig å spørre instruktøren spørsmål. Hvis du har noen tidligere skader, for eksempel en tidligere skulder problemet, fortelle ham om det. Han kan være i stand til å foreslå noen modifikasjoner som vil ytterligere beskytte det følsomme området.

Varm opp grundig før du hopper inn i full blåst slag og spark. Når du gir kroppen din en sjanse til å bli varm, reduserer du risikoen for trakk muskler og andre skader.

Hold slag på eller under skulderhøyde. Dette hjelper deg å holde dine slag kontrollert og unngå skulderrotasjonsskader.

Unngå overextending både armer og ben. Mens du kan utvide på jabs og spark, ikke anstrengt. Aldri la momentum ta deg forbi det punktet av komfort for leddene.

Senk høyden på spark hvis du føler ubehag i hoften flexors. Du kan fortsatt få en effektiv trening med lave spark.

Hold magemusklene gjemt i å støtte dine bevegelser. Core musklene tjene som sentrum av skjemaet i cardio kickboksing. Engasjere dem for å hindre skader på hele kroppen.

Opprettholde riktig form selv når du er trøtt. Ikke la dine spark og jabs blir tilfeldig og ukontrollert som du blir trett. Det er langt bedre å roe ned tempoet og vedlikeholde god form. Aldri ofre skjema for fart.

Stretch grundig etter klassen. Vær spesielt oppmerksom på dine skuldre, rygg, hamstrings og quads, som cardio kickboksing fungerer virkelig disse muskelgruppene.

Hint

  • Drikk mye vann under klasse, så vel som før og etter. Du bør aldri la kroppen blir dehydrert.
  • Alltid svinge på ryggen foten for hook slag.
  • Aldri la bare halve kroppen din gjør et trekk. Hvis du utfører en krok slag uten svingbare underkroppen, løper du risikoen for å vri kneet eller ankelen. Cardio kickboksing bevegelsene krever full-body engasjement.