Digidexo.com

Hvordan å miste 20 pounds av fett Etter en Fat Loss Plateau

Hvordan å miste 20 pounds av fett Etter en Fat Loss Plateau


Å treffe et platå i vekttap kan være skjerpende og stressende, spesielt hvis du fortsatt finne deg selv ønsker å miste ytterligere 20 pounds. Platåer er en vanlig del av å miste vekt; de oppstår på grunn av mangel på endring i kosthold og treningsprogram. Hvis du er fast bestemt på å miste ytterligere 20 pounds for å nå ditt endelige vekttap mål, kan du overvinne et platå ved å legge variasjon inn i rutinen.

Hvordan å miste 20 pounds av fett Etter en Fat Loss Plateau

•  Legg til flere fiberrike og magre-protein matvarer i kostholdet ditt, for eksempel frisk frukt og fisk. Fiber og protein både arbeid for å hjelpe kroppen å forbrenne fett og vil hjelpe deg å nå dine mål om å overvinne vekttap platå. Fiber-fylt matvarer også hjelpe kroppen føles "full" for lengre perioder av gangen, noe du spise sjeldnere, samtidig holde stoffskiftet i sjakk.

Reduser kaloriinntaket med 10 prosent hver uke, men ikke tillate deg selv å spise mindre enn 1200 kalorier per dag. Mangel på variasjon er det som forårsaker et platå i vekttap, så endre mengden kalorier du spiser på en ukentlig basis vil hjelpe deg forbi platå.

Intensivere dine cardio trening ved enten å øke mengden av tiden du trene eller i hvilket tempo du trener. For eksempel, hvis du bruker 30 minutter per dag på tredemølle, kan du intensivere denne treningen ved å øke hastigheten av en kilometer eller to. Cardo treningsøkter hjelpe kroppen brenne fett som vil gjøre det enklere for deg å kaste de siste 20 pounds. Fortsett å intensivere treningsøktene dine på en ukentlig basis da gradvis for å unngå å treffe en annen platå.

Øk vanninntaket og kutte ned på drikking andre drikker som inneholder tomme kalorier og lite næring, som brus. Vann vil ikke bare øke stoffskiftet slik at du kan brenne mer fett, men det vil også skylle ut systemet for toksiner. Å være riktig hydrert vil eliminere trøtthet slik at du kan holde din utholdenhet opp når du trener.

innlemme nye former for trening, som aerobic eller dans i ditt treningsprogram. Nye øvelser vil gjøre at du føler optimistisk om vekttap og hindre deg fra å bli lei mens du bytter opp din rutine for å unngå en annen platå.

Hint

  • Vei deg på samme tid hver dag for en nøyaktig gjengivelse av vekten din. Kroppens vekt endringer i løpet av dagen basert på en rekke faktorer så veier deg på et annet tidspunkt er ikke beste måten å måle hvor mye vekt du har faktisk mistet.