Digidexo.com

Hvordan Naturligvis Utvikle Skin Melanin

Hvordan Naturligvis Utvikle Skin Melanin


Melanin, en grunnleggende del av kroppen produsert av melanocytter, gir farge pigmentering i huden, øyne og hår. Mer melanin i en vev betyr en mørkere farge. Pale folk har mindre melanin, mens en person med mørkere hud har en høyere konsentrasjon av den pigmentering komponent. Kroppen din kan selvsagt produsere mer hud melanin gjennom utendørs soling. Soling produserer melanin for å beskytte kroppen mot ultrafiolett lys, og også tillater kroppen å syntetisere gunstig vitamin D. Men eksponering for solen øker risikoen for hudkreft.

Bruksanvisning

Legg et håndkle ned i et komfortabelt område utenfor eller sitte i en plen stol på en solrik dag. Kle slik at store deler av huden din, for eksempel på armer eller ben, er utsatt for sollys. Ikke bruke solkrem.

Still timeren din i 15 minutter og sole seg i solen, og pass på å snu for å tillate soleksponering til motsatt side. Bruke solbriller hvis du trenger for å beskytte øynene dine, ellers holde øynene lukket.

Sjekk huden din ofte. Hvis du begynner å brenne, slutte soling umiddelbart. Ellers stopper tanning når tidtakeren går av for å forhindre overeksponering.

Gjenta tanning økter daglig eller flere ganger i uken, spesielt i vintermånedene. Ti til 15 minutter per økt er tilstrekkelig for å bedre nivåer av vitamin D, ifølge Mayo Clinic.

Tips og advarsler

  • Bruk din egen gode dømmekraft om tanning og snakke med legen din før du prøver å utvikle huden melanin. Noen veldig lyshudet personer eller de med albinisme bør unngå soleksponering.